local-stats-pixel fb-conv-api

Pludmalē pamanīts putns, kas baro savus pēcnācējus ar izsmēķiem19

206 4

Šis traģiskais kadrs, kurā putns mēģina barot savus pēcnācējus ar izsmēķiem, ir iemūžināts Floridas pludmalē. Citā kadrā var redzēt, ka cālēns to ir paņēmis savā knābi un ir gatavs to norīt.

206 4 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Bieži vien cilvēkus salīdzina ar cūkām - cūkas ir ļoti tīrīgi dzivnieki, viens no netīrīgākajiem tomēr ir cilvēks....

Kad smēķēju, nekad neizmetu benčikus  pludmalē, ne mežā, ne uz ielas - tam domātas miskastes ..   

Manuprāt par izsmēķa izmešanu uz ielas, sodu vajadzētu kādus 100 EUR, tāpat kā par spļaušanu,

-  negribi maksāt - spirinies pretī, benčiks uz DNS ekspertīzi, - attiecīgi sods+ DNS ekspertīzes izmaksas+ tiesas izdevumi - tātad ielido vismaz uz 1000 EUR .. - ātri pieradinātu pie kārtības... 

30 2 atbildēt
Tas maita (izsmēķis) smird pa gabalu, ja smēķē nu pagaidi līdz tai tuvākajai misenei un izmet…
14 0 atbildēt

Var jau daudzreiz rakstīt un publicēt dažādus aicinājumus padomāt, bet ar nožēlu jāsaka, ka tie cilvēki, kuri ir tizli audzināti un nav iemācīti savākt aiz sevis, nekad nemainīsies.

10 0 atbildēt
Njā, diezgan nelāgi...
6 0 atbildēt

Tie nav vairs nekādi brīnumi - kazas ēd plastmasas maisiņus un kurš var saskaitīt cilvēku apēstos cīsiņus mākslīgajos apvalkos.

6 0 atbildēt

Izsmēķis nav nekas salīdzinot ar to, ko mammas ļauj ēst saviem bērniem..  emotion 

6 2 atbildēt

it kaa nav labi,jaa,bet saliidzinot ar sho,tas nav nekas... :

http://www.aprinkis.lv/images/RAA_4-kules-jr.jpg

3 0 atbildēt
Varbūt tas i dzeguzes cālis?
3 0 atbildēt

a varbūt noskatijās putni no cilvēkiem!

3 0 atbildēt
Grūti noticēt ka putns neatšķir ēdamas lietas no neēdamām!
1 0 atbildēt

Cilveki,radibas kronis ...

1 0 atbildēt
Aiz šā gadījuma piemēra slēpjas daudz plašāka aina: putniem un dzīvniekiem gan uz zemes gan tiem ūdeņos parasti trūkst ierastās barības un piemērotās vides sarukums. Vides piesārņojuna dēļ (pesticīdi, bezdrātu signālu smogs u.c. daudzu cilvēka radītu iemeslu rezultātā ir jūtami krities insektu, tārpu u.c radību skaits), toties plastmasas un citu atkritumu gana! Tad kāds tur brīnums ja izsalkuma dēļ tie rij nost kas pagadās! Tikai zinātnieki nu brīnās par pēkšņo faunas izmiršanu nozīmīgos apmēros, un publicē dažviet tizlus rakstus piesedzot ar daļējībām patiesos traģēdijas iemeslus! ☹ Tipa tā: sestais izmiršanas vilnis klimatisko izmaiņu rezultātā... Tikai kaut kā aizmirstot, ka fauna ir spējīga tam pielāgoties, jo Zemes vēsturē tas noticis ne jau reizi vien..., un tas cikliski atkārtojas bez cilvēku niecīgās ietekmes! Cilvēku ietekme ir tikai vides piesārņojumā un dabas ekosistēmu līdzsvara izjaukšanā!😞
0 0 atbildēt
Gan jau, ka tā fotogrāfe pati iebāza to izsmēķi tam putnam mutē. Pensijas gados sagribējās sensāciju par kuru varētu padirst netā.
3 4 atbildēt