local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete uzrīko fotosesiju par godu tam, ka izšķīrās pēc 13 gadiem laulībā11

255 8

Vai esi kādreiz redzējis šķiršanās fotosesiju? Ja ne, tad šodien ir tava laimīgā diena.

Vasara tradicionāli ir kāzu un mīlestības laiks. Šis ir tas brīdis, kad gan Facebook, gan Instagram, gan arī visur citur redzam pārus, kuri saderinājušies, apprecējušies vai vienkārši liek mīļbildes publiskai apskatei, it kā sacenšoties kuram nu tad lielāka un skaistāka mīlestība. Kāzu foto, protams, ir atsevišķs stāsts.

Bet, re. Izrādās, ka var svinēt ne tikai kāzas, bet arī... šķiršanos. Kāda sieviete Facebook publicējusi galeriju, kurā svin savu šķiršanos pēc 13 laulībā pavadītiem gadiem. Par godu šim notikumam viņa sarīkojusi fotosesiju, kurā pilnībā iemūžinātas viņas sajūtas pēc šīs zīmīgās dienas. Ieraksts izpelnījies jau vairākus tūkstošus 'laiku', un ar to dalījušies jau 80 tūkstoši Facebook lietotāju.

Ko gan dara sieviete pēc šķiršanās? Protams, ka uzvelk to, kas liek viņai justies skaistai un sievišķīgai, un ieveido matus, lai bijušais saprot, ko zaudējis. Neizpaliek arī bez glāzes šampanieša, augstpapēžu kurpēm, smaida un demonstratīvas kāzu bildes dedzināšanas.

Spriežot pēc publicētajiem attēliem, šķiršanās nav noritējusi uz tās pozitīvākās nots un nu jau bijušais vīrs kaut ko pamatīgi savārījis.

Lai nu kā katram savs. Cits svin priekus, cits svin bēdas, cits svin abus. Galu galā viss dzīvē notiek uz labu. Cerams, ka viņai viss turpmāk izdosies. emotion

255 8 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Stipri pārdzīvo. Uztaisija fotosesiju lai pašapliecinātos.

36 0 atbildēt

Nākamā pēc paris gadiem, ar kaķiem...  emotion 

22 0 atbildēt
Cenšas ieriebt,nevis svin. bijušā vīra vieta atzīmētu ar 👍
13 0 atbildēt

Vot i nosprāgs kā veca nevienam nevajadzīga grezele... Vecis viņas vecumā vēl caurumu atradīs, bet ar Veceni ir pi*dets emotion var rādīt savus vītušos pupus un ļumošo dirsu cik grib emotion Svētik bļe "

17 4 atbildēt

baabaam peec 30 kriit ciet...

13 1 atbildēt

Es lasot komentārus sapratu, ka gandrīz visiem sieviete šķiet neglīta. Viņa ir ok. emotion

11 3 atbildēt

Nekas pievilcīgs

8 1 atbildēt
Ar viņas izskatu, bijušais, droši vien, priecājas vēl vairāk
5 1 atbildēt

tāda zīmēšanās... ko tad viņa svin? To ka vecim vairs nebūs jāzskatās uz viņas bumbierseju?   emotion  

3 1 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt