local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši – atrasta pasaules jēga!45

306 5

Šokējoši – es atradu pasaules jēgu, bet diemžēl to atkal pazaudēju. Ar to arī vēlējos padalīties. Bet mēs vismaz tagad zinām, ka tāda eksistē. Ja kāds patiešām gribēs, tad jau atradīs. Kā saka – kas meklē, tas atrod.

Cik es no tā visa atceros, tad manas pārdomas sākās ar rasktu “Dinozauri pret Dievu

Kā jums šķiet, vai varam mierināt sevi ar domu, ka pēc nāves nekas neeksistē? Ja ir pati pasaule un viss, ko mēs redzam un piedzīvojam, tad ticamāk ir tas, ka kaut kas pēc nāves ir, nekā variants, ka nekā nav. Cilvēki netic, ka pasaule varētu rasties vienā mirklī no nekā, bet tiem pašiem cilvēkiem liekas pašsaprotami, ka pēc šīs reālās pasaules pēkšņi nekas vairs neeksistē. Man tas šķiet neloģiski.

Ja cilvēks vēlas ticēt, ka pēc šīs dzīves nekā nav, tad viņam kaut kādā veidā jāapgāž šī realitāte, jo viņš nevar ignorēt fanktu, ka viņš pats jau vienā pasaulē eksistē.

306 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000
Katrs no mums uzzinās, kas notiek pēc nāves, par pārējo 50/50 kā saka, jo vairāk zini, jo mazāk saproti.…pēc pieredzes.…esmu aizdomājies un 2h no vietas blenzis sienā domājot par multiversu…labāk nevajag, mēs vēl neesam tik evolucionāli attīstījušies, lai ko tādu saprastu…tikpat labi es pasaku, ka matemātika ir joks.… Viss ir joks, kā cilvēks zin, ka 2+2=4? Tikai tāpēc, ka 1 ir 1, bet 1 ir tikai kaut kāds ķeburs, kāpēc skaitli 1 sauc par viens, tikapt labi to var saukt par ābolu vai banānu…labi pietiek prātu čakarēt…
16 0 atbildēt

Labs bullshita raksts emotion

15 0 atbildēt

Izlasīju un sapratu,ka neko nesaprotu emotion  emotion ++

10 0 atbildēt

bija interesanti palasīt,gan jau katrs par ko taadu ir aizdomaajies,vismaz es jaa... emotion 

8 0 atbildēt

Par 'esamību' jau diezgan sen tika domāts, I. Kants aprakstīja grāmatā ''tīrā prāta kritika''... Der palasīt.

8 0 atbildēt
Es Darvina teorijai nekad neesmu ticējusi, un es arī domāju ka vista bija pirmjā, jo no kā varēja rasties ola, ja vista nebija 🤣
5 0 atbildēt

Par pedejo 7 punktu , un vispār +  emotion 

5 0 atbildēt
Šķiet, ka nebija laika gaitā izfiltrēts teksts, bet pirmā doma, tāpēc diezgan haotiski. Bet īsumā - pēc nāves ir, iespējams, cita realitāte. Kas man vairāk interesē- kādā realitātē dzīvo cilvēki, kuriem dzīves laikā ir problēmas ar galvu- un kā izskatīsies viņu realitāte pēc nāves - vai tāda pat kā pārējiem, vai citādāka? Par teorijām, kurām tic cilvēki - nav iespējams izprast visu ar visiem kvantu likumiem, un tas arī nav vajadzīgs. Piemēram, ja zin, kā darbojas gravitātes teorija, nav obligāti iesaistīt realitātes teoriju, jo tas tikai sarežģī visu.
4 0 atbildēt

Nedaudz murgains, bet man patīk, ka tu tik daudz teorizē, varbūt vēl jāpadzīvo kādi 10 gadi, līdz sapratīsi ko vairāk un spēsi domu noformulēt. emotion

4 0 atbildēt
Labakais raksts ko esmu lasijis spokos. Originals un atbilst temai. Es domaju ka katram butu jalauj ticet kam katrs velas, ja tas ietilpst normas robezas nenodarot pari sev un citiem.
4 1 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Wow. Raksts tik tiešam lika man aizdomāties. 

4 1 atbildēt

Eksistē bezgalība un mēs visi esam daļa no tās. Tas, cik ilgi tu dzīvosi, atkarīgs tikai no tavām domām. Ja ticēsi, ka pēc nāves viss beidzās tad tieši tā arī notiks, bet ja ticēsi, ka nekad nekas nebeidzas tad pēc nāves nekas nebeigsies. 

3 0 atbildēt
Man patika raxts.piekritu tavam domām.
4 1 atbildēt

Diemžēl nepastāv nekādas pārejas sugas, kā liecība no pērtiķveidīgā pērtiķa līdz cilvēkam. Atrastie kauli izrādījās viltojums un arī Darvins, guļot uz nāves gultas, atteicās no savas teorijas.

Šī ir Kreucisma dogma- var pat teikt sturākmens, nākamā dogma ir - bībelē viss izstāstīts...

Darvins NEKAD NAV ATTEICIES no savas teorijas- tā ir pilsētas leģenda, ko izdomāja kreocisma sludinātājs, var pameklēt , un pat atrast vārdu uzvārdu, un laiku kad tā radusies - vienkārši izdomāja un viss.. Vel viena dogma- un nepatiesība.

 CILVĒKS NAV CĒLIES NO MĒRKAĶA !!!!  TĀ IR LIELĀKĀ KĻUDA, un neizpratne par evalūciju, cilvēks un mērkaķis (šimpandze) ir RADNIECĪGI, bet ATŠĶIRĪGI evalūcijas zari..

ir kopīgs sencis, bet ne vairāk .. tātad - meklēt PĀREJAS POSMU ir vairāk kā muļķīgi - būs kopīgs sencis, un cilvēks & mērkaķis - zari sadalās - un tālāk iet katrs savu ceļu...

6 3 atbildēt

bet citādi, mēs esam kosmiska drāma, paraugstunda visām grēkā nekritušām kosmiskajām būtnēm, lai jau redz, cik labi ir nepaklausīt likumiem. Bet beigās tiesa, kur visi taps izsvērti. Nemaz nevajag meklēt attaisnojumus, vai aizbildinājumus reinkarnācijās un citos atbildības kliedētājos. Beigās būs algas diena, visiem.

3 0 atbildēt

zināt-niekiem un citiem meža zvēriem vajadzētu apjaust, ka Tas, Kas visu ir radījis, ir spējīgs: izsaukt esamībā no pilnīgas neesamības.

Vēl vajadzētu apjaust zināt-niekiem, ka Tas, Kas visu ir radījis, nav ierobežots cilvēk-zināmajos fizikas likumos. Un pēc tiem nav korekti visu izskaidrot kā absolūtu. 

3 0 atbildēt

kāpēc vispār kautkas ir tā vietā, lai nekā nebūtu?

3 0 atbildēt

Kur šitādas sēnes var dabūt? Vai tas varbūt kāds vecss omes zobu pulverītis, kas nepareizi lietots?  emotion 

Mēģināt paskaidrot, ka zinātne neko "nezin, nesaprot un neprot" par piemēru ņemot mūsdienu zinātnes attīstības taustāmākos galaproduktus kā dators un mobilai telefons - tas ir kaut kas vienkārši unikāli debils un tik skaļi pretrunīgs, ka man atmira pārdesmit tūkstoši smadzeņu šūnu...  emotion

5 3 atbildēt

Kā es te tiku?

1 0 atbildēt