local-stats-pixel fb-conv-api

Izmēģinu 400kcal IU diētu21

Sveiki! Savā jaunākajā video es izmēģinu K-POP dziedātājas IU diētu , kura sastāvēja no ~ 400kcal dienā. Kā man gāja? Skaties video! ☺️

117 17 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Tev meitēn vajadzētu uzņemt vairāk biezpienu, kaut gan ko Dievs nav devis ar bezpienu neaizlāpīsi...

16 0 atbildēt

kāpēc kautkādas mazgadīgās sēžās uz diētām? emotion

14 1 atbildēt
Kad sunim nav ko darīt, viņš arī sev olas laiza.
16 4 atbildēt
Padiršot arī svars nokrīt
12 0 atbildēt

Cerams kad gadiem ejot prātiņš tomēr atnāk atpakaļ mājās.....

9 0 atbildēt
Nemāci bērniem muļķības, tie 1.5 kg bija ķermeņa zaudētais ūdens.
8 0 atbildēt

Būtu interesanti pamēģināt!

1 0 atbildēt
Atkal kārtējā ķertā uz kpop emotion
2 1 atbildēt
Priekš saviem gadiem izskatās, ka būs sakarīga meitene. Varbūt tieši šis video liks vārgām meitenēm objektīvāk skatīties uz konkrēti šādu diētu. Sexy nav ģindenis, sexy ir sportisks ķermenis. Tu vari būt ļooti tieva - un, ja būsi kā uzvilkta stīga - šo enerģiju jutīs pa gabalu.
5 5 atbildēt
Tādas diētas ir stulbas, jo katram cilvēkam 2Dn laikā ir jāuzņem uz katru sava ķermeņa kilogramu 6-8grami ogļhidrātu un 1Dn 2grami olbaltumvielu.
3 3 atbildēt

Stulba zoss. Tev vēl jāaug ir pirms Tu sāc čakarēt savu organismu ar kaut kādām debīlām izdarībām, kas reāli var sačakarēt tavu veselību... Un viss tas pāris like youtubā?  Pierādās tikai tas, ka katra nākamā paaudze ir tupāka par iepriekšējo. Nekad neesmu sapratis tīnīšus, kas gatavi sapist visu veselību, lai tik viņus kāds pamanītu..... Aizei labāk aprunājies ar psihologu, nevis čakarē veselību internetā!

0 1 atbildēt

Un svars  attīstītam organismam nemainās ļoti, ja lieto pārtikā zaļumus un sadali ēdienreizes vismaz un četrām dienā. Atsakies no pelmeņiem, baltmaizes un limonādes un nebūs jāpiš smadzenes un veselību ar kaut kādām savārstītām diētām(kura reāli nav vajadzīga normālam augošam organismam, kuram nav problēmu ar aptaukošanos.

0 1 atbildēt