local-stats-pixel fb-conv-api

Nekad NEPĒRC iPhone...29

156 16
156 16 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000
Nemaz neveršu valja ,kārtēja čikstona , ir iphone x vairak ka gadu un baterijas un lagu un citu problemu nav ,laikam esi viens no tiem neapmierinatiem pērtikjiem ,kam viss ir slikti emotion
27 0 atbildēt

51. sekundē izslēdzu!

16 0 atbildēt

Izturēju šīs pilnīgās muļķības 40 sekundes. 

Man iPhone ir tikai tāpēc, ka man vajag komunikāciju ierīci, kas patiešām strādā, vēl jo vairāk, ka tā teicami darbojas Apple ekosistēmā (MacBook Pro, iPad, iPhone). Un vēl - Apple serviss un Genius Bar mani pagaidām nav pievīlis ne reizi.

Starp citu man ir iPhone SE. Kad bija pienācis laiks iegādāties jaunu iPhone, kas notiek ik pa 2 - 3 gadiem, man bija izvēle vai nu iPhone 7 vai SE. Paņēmu rokā iPhone 7, nošausminājos par tā milzu izmēru un nospriedu, ka tomēr negribu līdzi staipīt trauslu planšeti, nopirku SE, kas arī bija dažus £ lētāks. emotion Perfekts aparāts ikdienas vajadzībām.

Tiesa Apple Watch gan es neuzskatu par nopietni uztveramu ierīci - ja pulkstenis no 1 uzlādes spēj darboties tikai nieka 18 stundas, tas nav pulkstenis, bet pilnīgi bezjēdzīga rotaļlieta.

16 0 atbildēt

Kāda starpība, kas, ko pērk? Nav tavs maks, nelien!

16 1 atbildēt

Pārāk gari un ar lamuvārdiem- urlu līmenī

18 3 atbildēt

Klau , es saprotu TAVU sāpi ! 

Bet nu ludzu - vai tad bez tiem krievu " tristavigajiem " nevar ? 

Nu esi TU lohs un aplauzies ar modernu muļķu ķeramo ierici ! 

Nu kļūdījies un ko tālāk ? Turpinasi vaimanāt un želoties ? 

Jeb busi gudraks un nopirksi normalu telefonu ? 

14 0 atbildēt

aprobežots lauku duksis uztaisija video. Iphone telefons neliecina nekko. Ne statusu, ne turīguma līmeni sabiedrībā. Tas ir sakaru līdzeklis kādu izvēlējies lietotājs. Izaudz no autiņiem lauku muļķi. 

13 1 atbildēt
Labs, video. Redz cilvēki kas tagad izsaka neglaimljosus un nicinosus komentārus arī ir iPhone aizstāvji lai tur vai kas, un nav spējīgi uzklausīt citu viedokli. Video autors jau to pieminēja ka tas ir viņa personīgais viedoklis un viņu apmierina citi Apple produkti bet tieši iPhone ne. Bet te lielie komentētaji pat līdz galam ne noskatās video un metas izteikt nicinosus komentārus. Personīgi arī nepatīk iPhone cenas dēļ, labprāt izvēlos Android, Sony telefonus labi kvalitātivi, daudz lētāki daudz pieņemamaks dizains un funkcionalitāte, daudz ērtāks, tā teikt esmu jau pieradis pie Android. Nekad nav bijušas problēmas.
11 0 atbildēt

Mjā, nu ja tu esi stulbs un pērc lietu, kuru nevari finansiāli atļauties, tad tu un tikai tu esi vainīgs pie tā nevis Iphone vai vēl kāds. Ja pērc telefonu priekš zīmēšanās (jo tas piedod krutumu), tad vienīgais lohs esi pats. Smejos par tādiem pamuļķiem... P.S. Personīgi pašam ir 2 telefoni - Iphone SE (kā jau te minēja, nav nekāda jēgas pirkt pašu jaunāko modeli) un Samsung. Katram ir savi plusi un savi mīnusi.

8 0 atbildēt
Zemniek, neveido vairāk video...
9 1 atbildēt
Man ir ķīniešu hu*avejs kurā naktī zem segas skatos porno.
8 1 atbildēt
Zakjīt Tev kāds lika pirkt pēdējo modeli un pārmaksāt? Vienīgā reize, kad nopirku absolūti jaunu Iphone bija kad iznāca Iphone 4, kas bija nebijusi inovācija videozvaniem! Kopš tādas reizes pāreju uz gadu, pusotru veciem modeljiem, kuriem kārtīgi nokrīt cena, jo iznāk pilnīgi jauns IPhone ar tikai nedaudz labāku fīču par iepriekšējo modeli. iOS visiem atjaunojas vienādi Tik un tā! Kāpēc izmest naudu par pilnīgi jaunu? Pagaidi gadu un nopirksi par trešdalju no sākotnējās cenas!!!
5 0 atbildēt

mūžīgā cīņa Apple pret visu pārējo  emotion 

3 0 atbildēt
Vispār var arī nozagt, nav obligāti jāpērk, tur tev ir taisnība…
2 1 atbildēt
Iphon ir sūds.Pēdājās 30sekundes piekritu pa 1000% Noperc telefonu ap 1300eiro lai netā paskatītos cikos nāks autobus
6 5 atbildēt
Video pilnīga h*iņa
1 0 atbildēt

Samsung es izmantoju jau gandrīz trīs gadus, man tas patīk, un es nemaz netaisos pirkt Iphone.

2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Gribu Iphone...

2 3 atbildēt

  šis vecis daudz var izskaidrot kas pa problēmu ābolam. https://www.youtube.com/user/rossmanngroup/featured ;

0 2 atbildēt