local-stats-pixel fb-conv-api

Lūk, kā dzīvē izskatās tie 10 cm, kad sieviete drīkst sākt spiest36

111 4

Vārds «atvērums» pats par sevi nešķiet viens no tiem simpātiskākajiem, tomēr ar to saskaras katra sieviete, kura plāno dzemdēt.

111 4 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

30 EUR, par dēlī ar caurumiem !!! Pasaule laikam jūk prātā .. 

Ta paņem kartona gabalu un izgriez tos caurumus .. 

Un - dzemdību laikā - kāds dēlītis ar caurumiem - iedomājaties situāciju ka jaunais tētiņš, stāvēs un mērīs - tagad drīkst- nē tagad nedrīkst - pasūtot vecmāti "dillēs" .. 

Feiks - viss, nekas vairāk .. 

Matilde: pati esi dzmdējusi?

Es esmu bijis klāt kad man puika dzima - NEVIENS, nepar kādiem atvērumiem nerunā. NEVIENS!!!.. 

tas vispār - totāls - totāls sviests.. 

Un vell - tiešām kāds domā, ka jāgaida kad parādīsies ATVĒRUMS? , ejat pamācieties anatomiju...

kat būs redzama bērna galva - tad faktiski dzemdības jau ir tuvu beigām, jo galva izgājusi cauri iegurņa kaulam - līdz nākšanai pasaulē - dažās minuūtes.. 

28 0 atbildēt

Raksts par neko un nekāds. Komposta kaudzes tālais gals

13 0 atbildēt
Vispār par atvērumiem runā gan, tikai tos mēra ar pirkstiem nevis ar dēlīti, dēlītis ir domāts, studentiem vai topošajiem vecākiem, lai aptuveni saprastu par ko iet runa, cik īsti liels ir pilnīgs atvērums. Vecmāte vai ginekoloģe sievietes atvērumu pārbauda ar divu pirkstu palīdzību un tādējādi nosaka to cik ir palicis laiks līdz dzemdībām
7 0 atbildēt

Matilde, aizej pie psihiatra. 

3 1 atbildēt
Mjaāa
1 0 atbildēt

Pēc dzemdībām jūs vairs nespēsiet pilnvērtīgi apmierināt savu sievieti, ja nebūs šitik resns.

2 1 atbildēt
Var saprast,kad jāspiež tad, kad tavs ķermenis pats sāk spiest bērnu ārā un pēc tam drīkst spiest tikai tad, tad ir kontrakciju uzplūdumi. 😀😄
1 0 atbildēt

Lai Dievs nogrābstās!

0 0 atbildēt
Bac,bail pat bernus taisit,kad iedomajas,kas tai skaistajai,milajai vietinai ir japiedzivo! Mazas meitenes nelasa,nav ko sausmu filmas skatities! 😂
0 0 atbildēt
Zinu tik to,ja nenak lauka,tad piepalidz ar skalpeli un velak sasuj kopa. Sveta Marija,kas tam meitenem nav jacies del musu izpriecam! Ta ka lirtojam gumijas izstradajumus un daramies atbildigi!
0 0 atbildēt
Ak dies, palasot komentārus saprotu cik ļoti vīrieši mēdz būt neizglītoti šajā ziņā. Nē, nē, tas viss ir kārtībā un tādas lietas nav obligāti arī jāzin. Atļaušos iebilst, šis dēlis ir dekoratīva priekšmets bez jebkāda cita pielietojuma, nu principā tikai tā lai redzētu par kādiem centimetriem vecmātes dzemdību laikā runā pārbaudot atvērumu. Un nē, to dēli nekādā gadijumā nekur neliek klāt un neko nemēra - ja nu vienīgi pie sienas lai citi var šausmās ieplest acis. Kā šeit jau tika minēts, dzemdes kakla atvērumu pārbauda ar roku, 1cm ir 1 pirksta, 2cm ir divi pirksti (pēc tam vairāk pirkstus nepievieno), 3cm ir 2 pirksti ar nelielu attālumu vienam no otra un tā uz augšu līdz 6cm, starp citu, tikai no 6cm atvēruma sākas aktīvā dzemdību fāze, 7,8,9,10cm ir aizvien tie paši pirksti un pa lielam vairs tikai orientējoši nosaukumi, jo tiek mērīts dzemdes kakla atvērums attiecībā pret mazuļa galvu un iegurņa kaulu. Tad kad mazuļa galva ir spējīga tik cauri iegurnim sākas izspiešanas fāze un drīz vien viss ir galā. Tas tāds īss, paviršs, dzemdību gaitas apraksts.
0 0 atbildēt