local-stats-pixel fb-conv-api

Šis ir jāredz: Džeisons Momoa noskuj bārdu, lai glābtu pasauli2

114 1

Džeisons Momoa, kuru visi atpazīstam kā mežonīgo Kalu Drogo no Troņu Spēlēm vai Ūdensvīru no nesen iznākušās filmas ‘’’Aquaman’’, publicējis video, kurā šķiras no savas ilgi audzētās bārdas.

Šim pasākumam bijis cēls iemesls. Kā video saka pats Džeisons, viņš vēlas vērst pasaules uzmanību uz milzīgo plastmasas piesārņojumu.

Turpmāk redzamajā video viņš tuksneša vidū pamāj ardievas savai bārdai, ar kuru asociējam slavenākos viņa atveidotos tēlus, un nosaka: ‘’Laiks pārmaiņām!’’

‘’Ardievu Kal, Ūdensvīr, Deklan un Baba. (..) Es noskuju savu bārdu, lai ierosinātu pārmaiņas. Pārmaiņas uz labu… Gan saviem bērniem, gan taviem, gan visai pasaulei. Veidosim pozitīvas pārmaiņas kopā, lai uzlabotu mūsu planētas veselību! Iztīrīsim okeānus un sauszemi. Pievienojies man šajā ceļojumā. Sāksim lietot alumīniju, kurš nepiesārņo vidi. Pildīsim ūdeni bundžās, nevis plastmasas pudelēs.’’

Video tapis kā reklāma kādam ūdenim bundžā. Reklāmā redzamā bundža 100% pārstrādājas vidē 60 dienu laikā, tādējādi neradot vēl vairāk piesārņojuma uz Zemes.

Džeisons cer, ka ar šī video palīdzību arvien vairāk cilvēku sapratīs to, ka Zeme ir jāglābj, un pievienosies kustībai, kas to jau mēģina izdarīt.

Protams, cilvēki ir pārsteigti par Džeisona bildēm BEZ bārdas un nebeidz ar tām dalīties internetā. Turpinājumā gan Džeisona bildes ar bārdu, gan bez, gan pats slavenais video, kurš uzspridzinājis internetu. Izbaudi!

 
 
 
 
114 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Vnk izlasīja te rakstu, ka bārdās daudz mikrobu emotion

10 0 atbildēt