local-stats-pixel fb-conv-api

10 sabiedriskā transporta pasažieru tipi. Kurš tev besī visvairāk?10

291 1

Ja tev ir paveicies un ikdienā nav jāizmanto sabiedriskā transporta pakalpojumi, tad apsveicu. Bet, ja tev ikdienā tie ir jāizmanto, tad nāc - paliesim žulti kopā!

291 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
par dīdžejiem runājot - sīkums, ja vēl austiņas, bet spīkeris mugursomā (protams, uz pilnu katušku) - vot tādiem gan tā vien prasās bietē iedot emotion
20 0 atbildēt
Zinu gandrīz visus šos tipus un besī viņi visi! 😁. Garnatainas sievietes gan vēl nav traucējušas man līdz šim, kā arī saprotu, ja cilvēks ir apslimis un klepo. Izpletņlēcēji ir neaudzināta bauru bērnu kategorija, kopā ar maugļiem. Savukārt, sabiedriskā transporta DJ ir vienkārši truli ļaudis, kur nespēj apzinaties savas rīcības kaitinošo efektu.
7 1 atbildēt
Lielāko daļu ciest nevaru. Īpaši tos, kas dārdina savu tā saucamo mūziku un sīkos skolniekus, kuri brēc no viena transporta gala līdz otram ar tādiem vārdiem, ka cietumnieki ar 20 gadu stāžu atpaliek.
3 0 atbildēt

Mani neviens nebesī, bet daži tipāži mēdz pārsteigt. Piemēram, bezpajumtnieks, kas tramvajā gulēja uz soliem un lūdza palīdzību - attaisīt viņam bikšu priekšu, lai kungs varētu atliet!

3 0 atbildēt

bezbiļetnieki emotion

1 0 atbildēt
Tiesi tapec nelietoju sabiedrisko transportu. Tapat ar masinu sanak letak.
0 0 atbildēt

Bija man tāds darbs - stūrēt autobusu. Pavisam īsi, aiz muguras ir pašažieri un noteikti vismaz viens kretīns. Dzimums un tautība nav noteicoši. Trāpās arī daudzskaitlī. Tas ar laiku piegriezās. Katrs kretīns iedomājas ka tur pie priekšējā loga ir mērkaķis būrī kuru var nolamāt, uzspļaut, un ja nav slinkums vēl ar koku pabakstīt. Mērkaķim zoodārza būrī ir lielākas tiesības kā autobusa šoferiem. Ja kāds netic, nokārto tiesības un pamēģini, šai darbā vakances netrūkst. Es ar kādam sagādāju vietu.

0 0 atbildēt

Par laimi man tas nav vairs jāpiedzīvo. Bet tad, kad vēl izmantoju sabiedrisko, besīja visi, izņemot garmatainās meitenes. Vasarā sanāca braukāt ar elektrisko - bija visi, ieskaitot vēl blakussēdētāju, kurš gribēja parunāties (bija abi - skaidrā un pālī), gan arī idiota zvans, ka stacijā bumba emotion

0 0 atbildēt

pēc bomžiem,kurus esmu arī pats metis ārā vēl vairāk besī bērni,kas visu ceļu nevar aizvērties vai dzied ,parasti tēvam, dziesmiņu..

0 2 atbildēt