local-stats-pixel fb-conv-api

Google labākais mākslīgais intelekts tikko izgāzās vidusskolas matemātikas testā18

223 0

Par nožēlu mākslīgā intelekta virskungiem, ceļš uz vispasaules kundzību ir aprāvies pavisam negaidītā mirklī - mākslīgais intelekts nespēja nokārtot testu, kas ir paredzēts 16 gadus veciem skolniekiem.

Laikā, kad ziņās var lasīt par mākslīgā intelekta uzvarām dažādās jomās un to, kā tas kādu dienu aizstās cilvēkus dažādās profesijās, tas šķiet pārsteidzoši. Uzdevums bija salīdzinoši vienkāršs. Vajadzēja nokārtot eksāmenu, kas ir jākārto Lielibritānijas skolniekiem, taču Google DeepMind tajā nožēlojami izgāzās.

223 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Ir sliktāk kā mēs domājām - mākslīgais intelekts ir tik gudrs, ka spēj notēlot arī muļķi, lai cilvēki domātu, ka tas vēl nav attīstījies pietiekami labi.  emotion 

22 0 atbildēt
Lai tie roboti palîdz citās jomās bet ar "domāšanu" lai nesteidzas!
10 0 atbildēt

 emotion  =  emotion 

6 0 atbildēt

Mākslīgā intelekta izraisītā akokalipse iestāsies ticamāķ ne jau tāpēc. Drīzāk tāpēc ka cilēki nespēj skaidri definēt vajadzīgo. Nu no sērijas par zelta zivtiņu un 3 vēlēšanās,bet saņem to ko pateica bet ne gluži to ko vēlējās.

3 0 atbildēt
Dumjāks par mani!! emotion
3 0 atbildēt
Problēma ir tur, ka mākslīgais intelekts neprot domāt un paļauties uz loģisko domāšanu... Tas prot vienīgi analizēt...
4 2 atbildēt
Paļubom gudrāks par mani.
2 0 atbildēt

Google šito kādreiz atcerēsies.

2 0 atbildēt
Google vairs neko nevar atrast!
2 0 atbildēt

Viņam nebija laika mācīties eksāmenam, viņš visu laiku pavadīja spēlējot Dotu. emotion

2 0 atbildēt

Pagaidām!

1 0 atbildēt

maaksliigais intelekts veel nav izgudrots... risinaat uzdevumus, veikt uzdevumus peec komandas utml tas nav maaksliigais intelekts... saakumaa vajag saprast jeedzienu - intelekts, tad arii buus kaada saprasha kas ir kas.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Vēl pirms pārdesmit gadiem bija flopy diski un neviens pat nebija dzirdējis par 1TB SSD.  Pagāja tikai dažas dekādes. Domāju, ka vēl pēc dažām dekādēm jau būs gan pirmais kvantu dators, gan arī AI normāls. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt