local-stats-pixel fb-conv-api

Kristaps Porziņģis tiek apsūdzēts izvarošanā25

88 5

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis tiek apsūdzēts 20 gadus vecas sievietes izvarošanā, vēsta laikraksts «The New York Post».

2018. gada 7. februārī Porziņģis esot cietušo, kurai ir aptuveni 20 gadi, uzaicinājis pie sevis pēc viņas dzīvokļa apmeklējuma divos naktī. Viņa tam ir piekritusi un labprātīgi devusies līdzi. Savukārt ciemošanās laikā Latvijas basketbolists esot viņu izvarojis.

 
 
88 5 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Nekas tur nav,kārtējā goldigerene emotion  emotion  emotion  emotion 

40 0 atbildēt
Viņa jau gribētu, bet šis puika neguļ ar kuru katru slampu.
28 0 atbildēt

Kamēr esmu nabags.. es nevienu neesmu izvarojis, jo kauns būtu teikt, ka pārgulēja ar mani, un galvenais...nebūtu, ko ņemt. Bet tikko uzrastos miljons, tad izvarotās atrastos pat no bērnudārza laika! emotion 

25 0 atbildēt

Šāda veida apsūdzības ir skarbākais veids kā saprast, ka esi bagāts.

15 0 atbildēt

Kamēr vīrieši mērās ar krāniņiem un konkurē, kurš ir alfa, un kurš ir beta, atnāk vienkārša meitene un parāda, ka pat visalfīgākais vecis ar biezu naudas maku, statusu sabiedrībā un fizisko pievilcību ir tikai parasts „spēļu puika", ar kuru var izdarīties kā tik vēlas. Tūkstošiem veču pelna naudu, pērk DiePhone, un metas uz ceļa savas izredzētās priekšā, bet nesaprot, ka pat Senās Romas vergiem bija vairāk tiesību. Un pēc tam vaino sievietes, ka tās esot „merkantilas". Nu nav sievietes merkantilas, vienkārši viņas izmanto vīriešu vājības, uzpūsto ego un bikšu priekšu, nespēju sadarboties un stratēģiski domāt ar to vietu, kas paredzēta domāšanai.

15 5 atbildēt

Es gribu redzēt, kā džeks tikko pēc traumas, kādu varēja izvarot. Samācījusies no entajiem piemēriem, kad pārguļ ar zvaigzni un pēc tam izspiež naudu.

9 0 atbildēt
Porziņģis principā tajā brīdi bija invalīds. Vinš novilka bikses un pieklājīgi palūdza lai uz viņa uzsēžas?
8 0 atbildēt
Jā tu esi slavens un ar naudu,tad vienmēr ir jāatceras,ka kāds tavu naudu iekāros.Tad lūk šis ir viens no tiem gadījumiem,kura ar šādu viltus paziņojumu cilvēkam var sagraut visu NBA karjeru.Laikam ir jāliek kameras gultā,vai ar vienošanās līgums ir jāsastāda pirms seksa.
5 0 atbildēt

Pat ja viņiem bija bijis kautkāds kopīgs akts, tad tur jau nebūs runa par izvarošanu, bet gan naudas izspiešanu nesankcionētā veidā. Amerikānietes (lielākā daļa) ir pēc dabas stulbas, neko jaunu neizdomā - viņām mērķis ir viens, piekrist visām "zvaigznes" piedāvājumiem, lai pēc tam gūtu no tā labumu, respektīvi, policijai teikt, ka viņa ir tikusi izvarota. Tāpēc Amerikāņu basketbolistiem ir izveidots sava veida līgums, kas paredz neielaisties ar "fanēm", pretējā gadījumā var tikt izslēgts no komandas, jo tā ir reputācijas graušana. Britānija šāda pelnīšanas metode ir visai izplatīta. 

5 0 atbildēt

Pirms gadiem demsit viena šļura tāpat mēģināja Kobi Braiantu nokāst, bet cik atceros, tad beigās tika nolikta pie vietas emotion

4 0 atbildēt
max fake shit ever
4 0 atbildēt

Nezinu kada tur joksesanas var sanakt ar tadu traumu! Pakusteties nevar kur nu vel lai sieviskis pa virsu leka! Vienkarsi skukenei naudinu savajadzejas un viss! 

3 0 atbildēt

Safabricēts!

3 0 atbildēt

Puika būs ieberzies, 

nav ko kaimenē savu sēnīti bakstīt, 

Naivais puišelis  emotion 

4 1 atbildēt
Matidle kartejo reizi ar novelotam un stulbam zinjam -clap clap
2 0 atbildēt

es tagad atnāku mājās.pēc tādas traumas. es nezinu, kas ar manu dzīvi. pietam kaimiņiene.... tas būtu līdzīgi kā es atnāktu pie kaimiņa - sadzertu un viņš man rīta paziņotu, ka es viņam esmu zīmuli nozadzis .

2 0 atbildēt

Nepasen iznāk skandāls par Michael Jackson bērna izmantošanu.. tagad Porzingis. Kas būs nākošais? Putins izmantoja Trampu?

1 0 atbildēt
Un kur bija tanī brīdī abi izmanīgie brāļi?teica ka kopā dzēruši bija ...pateiktu korī ka nekas nebija un mierā!lai tā melnā šuj dillēs!
0 0 atbildēt

lol, ej noraujies podā

0 0 atbildēt

Idiote.

0 0 atbildēt