local-stats-pixel fb-conv-api

Iedomas un Realitāte no Instagrama3

Soc. tīkli, tajā skaitā Instagram, ir daļa no modernā cilvēka dzīves. Sociālajos tīklos "dzīvojošie" slavenie cilvēki un influenceri lēnām aizvieto televīziju, jo reklamē produktus, kurus uzskata par labiem, noderīgiem.

Ļoti bieži tas izpaužās tieši uz kosmētikas lietojumu un modi. Un tad "cilvēks parastais" saskatās to un izdomā, cik labi tas izskatīsies uz viņa paša vai iedomājas, ka dodoties randiņā ar meiteni, ko iepazinies internetā, pretī būs tāda pati skaistule kā tās 5 influenceres, kurām viņš seko un laiko bildes.

Dzīvē ne vienmēr viss sanāk tik smuki kā tiem, kam rezultātu radīt palīdz 10 palīgi, 5 bilžu apstrādes programmas, treniņi utt. Ne vienmēr rezultāts ir slikts, bet tas nenozīmē, ka ir tāds pats kā oriģinālā ideja. Ar vairākiem gadījumiem, kad iedomas vērojot bildītes Instagramā nav sakritušas ar realitāti -ideju īstenošanu uz pašu cilvēku ādas, vari iepazīties šajā rakstā.

123 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Dažai to kosmētiku, ko ziež uz sejas, vajadzētu apēst! Varbūt kļūtu skaistas arī iekšēji! emotion

8 0 atbildēt

Ikdienā staigāt ar tik smagu make-up kā parādīts bildēs ir traki.. Gan no tā viedokļa, ka slodze ādai, gan no tā, ka, ja jāpucējas īpašam pasākumam, nav jau īsti ko uz sejas uzlikt, lai neizskatītos kā klauns. Bet kaut ko "spilgtāku un savādāku"  takš vajag. Turklāt kosmētika maskē daudz, bet ģenētiku neizmainīt.. Līdzīgi kā ar plastisko ķirurģiju. Ja apprecēji "izlabotu"  viduvējību, bērni tapat būs pēc viduvējības, nevis korekcijām.

7 0 atbildēt

Nu nevajag zieķēties tik traki,dāmas! Ja jūs domājat ar to aizpildīt "nepilnības",tad ar laiku paliks tikai sliktāk. Nerijiet visus sūdus pēc kārtas,cik vien bieži var nodarbojaties ar sportu,nenoslogojiet ādu un matus ar kosmētiku visu laiku - rezultāts būs pārsteidzošs... Pie tam labs vīrietis uzreiz to ieraudzīs un jūs uzrunās,jo starp visiem kosmētikas kalniem TU izcelsies kā ķirsītis uz kūkas. emotion

6 0 atbildēt