local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti: Kas notiks, ja tu nomirsi kosmosā?9

273 0

Ja tev nāktos izjust atklātu kosmosu, 15 sekunžu laikā tu pazaudētu samaņu un nomirtu kaut kur 30 līdz 60 sekunžu laikā. Savukārt ar labu skafandru skābekļa pietiktu kaut kur 6 stundām, bet pēc tam tik un tā nomirtu. Kas pēc tam notiks ar ķermeni? Vai kāds to savāks? Vai arī vienkārši mūžīgi lidinātos kosmosā?

Vairāk nekā 50 kosmosa izpētes gadu laikā bojā gājuši ir 18 cilvēki, taču, ja ir plānots nogādāt kosmosā un līdz Marsam arī civiliedzīvotājus, tad iespēja, ka kāds nomirs, ievērojami pieaug. Kādas varētu izskatīties bēres besvara apstākļos? Kādus gan sarežģījumus tas varētu izraisīt?

273 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Es domāju, kaut kādus noziedzniekus vai ko v arētu vnk izšaut kosmosā,  lai citplanētieši ieraugot līķus pārdomā, vai ir vērts uz šejieni braukt pēc resursiem!!! emotion

10 0 atbildēt

Izžuvušo ķermeni var uzkost pie alus.

6 0 atbildēt
Atgriežoties uz Zemi ķermeni palaist ārpus raķetes un atmosfēras berze paveiktu dabīgu kremāciju!
6 0 atbildēt
👩🏻‍🚀✨
1 0 atbildēt

2. sasaldēts ķermenis, nenovēš to ka vīrusi, vai baktērijais aiziet bojā - tieši otrādi - tie saglabātos miljoniem gadu ilgi..    Idejiski, izliec ar visu skafandru ārpuss stacijas - atslēdzot apsildi  - piesien, kad visi atgriežās uz zemes.. to trupiku atved atpakaļ - lai ar godu apglabā..     bet nu ja nomirtu pašā stacijā (vienalga kāda iemesla dēļ), tad misija tiktu pārtraukta nekavējoties .. 

Ja ārpuss stacijas - tad tāpat ieviltu iekšā, un - misija tiktu pārtraukta .. - pa dažām stundām nekas ja nenotiktu

1 0 atbildēt
izbaudiet manus trijsūra lielgabalus! perfekts variants prikš bērēm un un noziedzinieku izšaušanu pa tiešo atklātā kosmosā pa taisnu trajektoriju. jo citā vietā tas var nostrādāt kā sēkla jaunas dzīvības radīšanai jo ir gatavs izejmateriāls nav nepieciešams gajdīt kad izveidosies primitīvais virums un tad tikai dzīvība. a te pa tiešo īsa gatavā viruma bāze hn tad dzīvība vai nav skaisti. jo mēs pagajdām esam vienīgie šajā galaktikā jo pagaidām neko nav atraduši!!!
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Turpat zem kājām ir pietiekami liels krematorijs, if you get my meaning.
0 0 atbildēt