local-stats-pixel fb-conv-api

2 puiši labdarības nolūkos noīrē kino teātri īpašam seansam9

Mūsdienu īgnajā pasaulē, kas ir pilna ar toksiski noskaņotiem cilvēkiem, tajā skaitā filmu un komiksu faniem, labi darbi bez savtīgām interesēm ir retums.

"One List One Life" izveidotāji Dillons Hils un Klejs Stīvenss ir rīkojušies citādāk. Viņi padarīs laimīgus, vismaz dažus cilvēciņus, kam dzīvē ne sevišķi nav paveicies, izīrējot kino teātri, lai dotu iespēju ar vēzi un līdzīgām slimībām slimajiem noskatīties aprīļa beigās iznākošo filmu Avengers: Endgame.

"One Love One List" ir labdarības organizācija, kas, lietojot digitālos medijus, palīdz tiem, kas cieš novēža atzīmēt lietas savā "bucket list" jeb piepildīt sapņus. Tieši šis projekts aizsākās ar meiteni vārdā Leksija, kurai 2017. gadā tika izvirzīta smaga diagnoze un viņai ir tikai 17% iespēja izdzīvot. Leksija savā sapņu listē, kā 4. lietu ir atzīmējusi iespēju satikt dzīvē, kādu no Marvel aktieriem. Tā kā abi puiši apzinās cik būtu grūti nomenedžēt, lai Leksija patiešam satiek, kādu Marvel aktieri, viņi rīkojās mazliet citādāk - viņi ir noīrējuši kino teātri Roklinā, Kalifornijas štatā, kur 29. aprīlī 12. pēc vietējā laika norisināsies jaunākās Avenger filmas seanss un to par velti varēs apmeklēt tie, kuri cīnās ar vēzi un ir saistīti ar vietējo slimnīcu. Šāda rīcība tiek skaidrota ar to, ka puiši mēģina pievērst uzmanību Marvel Studios un tajā iesaistītajiem aktieriem, lai galveno lomu aktieri vai vismaz, kāds no viņiem uztaisa video veltītu tiem, kas cīnās ar vēzi, par to, ka nedrīkst padoties un to parādīt, kā pārsteigumu seansa apmeklētājiem pirms filmas sākuma. Ko līdzīgu abi jau mēģināja iepriekšējā vasarā, kad veica 48 stundas ilgu Marvel filmu straumēšanu dzīvajā ar mērķi pievērst uzmanību. Kā lūdz abi idejas autori, ja vēlies palīdzēt ar šīs idejas realizēšanu - publicē soc. medijos ierakstu ar mirkļbirku #AvengerStrong. Šāds piedāvājums ir, lai padarītu šo ideju populārāku, pamanāmāku un pieaugtu iespēja, ka izdosies veikt video pārsteigumu.

Nu tad ko #AvengerStrong

57 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Super! Jauka un aizkustinosha ideja  emotion 

Bet par sho:

labi darbi bez savtīgām interesēm ir retums. (c)

atljaushos nepiekrist. Ir ljoti daudz taadu, kuri nesavtiigi dara labu un paliidz, tikai vinji nereklamee sevi, bet dara to kluseejot.

5 0 atbildēt

Puiši dara ļoti labu darbiņu. Prieks par viņiem!

0 0 atbildēt
Tad viņi noīrēja Kino vai teātri vai Kinoteātri ?!?
0 0 atbildēt

Puiši malači, visu cieņu. 

Ļoti augsti novērtēji puišu labdarību. emotion  emotion 

0 0 atbildēt