local-stats-pixel fb-conv-api

Māte spiesta ar rokām barot bērnu, kurš 48 stundas no vietas spēlēs datorspēles28

Ilga sēdēšana pie datora nav nekas pārsteidzošs mūsdienu pasaulē. Mūsdienās tas vairs nav brīnums, kad uzspēlēt futbolu vai kariņu vairs nenozīmē iziet ārā ar draugiem, bet gan vairākas stundas pavadīt pie datora. Tiesa, kādā filipīniešu ģimenē ilgs laiks pie datora nenozīmētu to, ko lielākajai daļai no mums.

Lilibeta Mārvela (37 gadus veca filipīniete) norāda, ka viņas dēla atkarība, visticamāk parādījusies, kad viņš pāris gadus atpakaļ regulāri devās uz interneta kafejnīcu Nueva Ecijā. Viņas dēlam šobrīd ir 13 gadi un viņa spēlēšanas sesiju ilgums sasniedz 48 stundas!

Internetā parādījies video, kurā Lilibeta cenšās novērst dēla uzmanību no datora ekrāna, kaut vai uz tik ilgu mirkli, lai varētu viņu pabarot. Un viņa sejā neredz ne mazāko prieka izpausmi. Tieši pretēji, viņa sejā vērojams neapmierinājums par to, ka kaut uz sekundi jānovērš uzmanība no ekrāna. Karlito (dēla vārds) kļūst agresīvs un ir tik aizrāvies, ka pat nenoņem savas rokas no klaviatūras, kamēr viņa mamma baro viņu.

186 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Atvainojos, bet dabiskās vajadzības viņš turpat uz datorkrēsla atstāj? emotion 

20 0 atbildēt
Vienkārši noslānīt sīko mēslu, vai arī samaksāt e-cafe, lai viņu "nobano" emotion
18 1 atbildēt
Lai. Spragst. Nost. 13 gadi, ne 3.
14 1 atbildēt

Datoru misenē, knēveli noslānīt ar sūdainu mietu un projām uz skolu, māti un tēvu pie kāda speciālista, lai ieborē tukšajās galvās, ko nozīmē būt vecākiem un ka katrai knēveļa iegribai nav jāizdabā. Pamuļķiem, kas nejēdz savus bērnus izaudzināt par cilvēkiem, būtu ar likumu jāaizliedz vairoties. 

13 1 atbildēt
Es tadu nebarotu vispar. Un ka tad ar macibam? Ja nemacas ir jastrada
13 1 atbildēt
Ja tas bērns tik enerģiski pie konveijera rukātu, tad jau būtu pats ticis pie savas internetkafejnīcas.
10 0 atbildēt
Man tēvs sen to datoru par šādu attieksmi būtu iestādījis tur kur gaismiņa nespīdemotion Lai kā, bet ģimeni vajag cienīt..kas ta, pakaļu māte ar slauka pati?!
8 0 atbildēt

Nu šis protams, ka ir par traku.. Mātei jābaro no rokas lielu bērnu.. bet tas, ja tur baigi zadroto nu tā ir... (labi varbūt 48h non-stop) arī nav normāļi, bet anyway.. spēlējot datorspeles arī var nopelnīt, nesen puisis no latvijas nopelnīja 1-2mēn laikā katukādus 200k dolārus spēlējot Fortnite datorspēli, džeks no laukiem, kuram nav varbūt plašas iespējas rajonā izklaidēties. Viņš pasaules pirmajā līgā spēlēja un 2 pret 2 turnīrā pirmo vietu paņēma. Varbūt šim mazajam melnajam cilvēciņam arī nav citu iespēju.

8 0 atbildēt

Vispār, viņš jau pazudis cilvēks. Te vairs nekas nav glābjams. Kāds izslēgtu datoru, viņš pat piecelties no krēsla nemācētu, bet ļengeni saļimtu tur. emotion 

9 3 atbildēt
Gan jau tam lopam muterīte arī piedirstos pamperus arī nomaina!emotion
6 0 atbildēt
I dont want to live on this planet anymore
5 0 atbildēt

Mammai, ēdinot dēlu, jārēķinās ar to, ka viņš savos neapmierinātības uzplūdos var kaut ko sliktu nodarīt viņai.

4 0 atbildēt

nelaid māte bērnus mežā

4 0 atbildēt

Paladiet tak viņu pa pieskari kāds! emotion

3 0 atbildēt

To klaviatūru jāizsmērē viņam uz galvas iesākumam..

2 0 atbildēt

Ja man būtu ar tādu bērneli jātērē savs laiks, tad, es domāju, ka es sen jau būtu psihoneiroloģiskajā slimnīcā nokļuvusi.

2 0 atbildēt

Viņš sapratīs, cik slikti ir tik ilgu laiku pavadīt pie datora tikai tad, kad redze pasliktināsies un mugura sāks sāpēt briesmīgi.

2 0 atbildēt
Egoists!!!
2 0 atbildēt

Šis ir pilnīgs pretstats manam skatījuma uz dzīvi. 

Bērnu dzīt uz skolu vai vismaz lai māte panem atslēdz elektrību un iziet pastaigāties, kamēr notiek pastaiga - datoru sadedzināt!

Tas nav normāli  emotion 

Sasniegs pilngadību un kad sapratīs ka ir palicis par dārzeni, būs par vēlu un atlikušo mūžu vainos māti. Pilnīgs P****

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt