local-stats-pixel fb-conv-api

Briesmīgāko kaimiņu veidi50

1350 2

Labas dienas, teica kaimiņš Vasīlijs un palaida suni manā zālienā. emotion Bet, ja nopietni, lūdzu, jums vēl viens kategoriju raksts, zinu sen nekas nav bijis, tāpēc nezinu vai jums patiks šis. emotion Lai vai kā, neuztveriet to visu nopietni un viss būs bumbās.

1350 2 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Gribi uzzināt, ka esi narkomāns vai m@uka - vienu reizi nepasveicini tantiņas uz soliņa!  emotion

88 0 atbildēt

Mani kaimiņi klausās tikai labu mūziku.. patīk viņiem tas vai nē.

42 1 atbildēt

Forša sajūta, kad izdzirdi 3-jos naktī, kad kāds ar putekļu sūcēju tīra blakus dzīvokli.  emotion

30 0 atbildēt

Kaimiņš Janka atkal žūpo,

Manu skaisto lustru šūpo.

Būs man pie šā jāiet ciemos-

Tad ne dusmas, lustes vienos.

:)

24 0 atbildēt

man kaimiņš trijos nakti ar kaju pa sienam saka dauzit ta parbijos ka gandriz perferators no rokam izkrita !emotion

14 0 atbildēt

Žēl, ka tantiņas vienas, jo veči sen nodzērušies. Sveiciens viņām!

14 1 atbildēt

Mana kaimiņos ir viena veca babka. Nezinu viņas izcelsmi, radu rakstus, dzīves gājumu, izglītību. Zinu tikai to ka veca un runā, laikam, krieviski (vnk dzirdēju kā lamājās krievu lamuvārdiem). Bet viņai ir tāda iezīme 3x-4x nedēļā, naktī kaut ko tur klapēt pret grīdu (hvz ko) un izspārdīt tikko uzcēltos mazo bērnu sniegavīrus (šīs ziemas spārdīšanas sezonu aizvakar atklāja), jo bija viens mazs bērniņš kurš kopā ar mammu uzcēla sniegavīru un vecā viņu veiksmīgi likvidēja, pie tam atradās tas sniegavīrs vispār otrā ielas pusē, un tā vilka savas sapis*ās kājas uz turieni.   emotion

Morāle: Vecās babkas ir trakas ar tām uzmanīgi. Foršs raksts, beidzot varēju šito savu "sāpi" izstāstīt.  emotion

13 0 atbildēt

Mana kaimiņu tante  vienkārši, bez pieklauvēšanas/zvanīšanas pie durvīm vienkārši nāk iekšā! :D Nu ko lai saka? Bezkaunība! : emotion

12 0 atbildēt

Daži mani draugi šitās tantiņas sauc par operatīvo ziņu dienestu :D

Es te tā padomāju - ar tādiem tempiem tantuki varētu par žurnālistiem strādāt.

10 0 atbildēt

3. esmu es, bet man nav izveles, stradaju nakts mainjaas, un kad ir briivs, tad gulju pa dienu un esmu nomodaa pa nakti.

bet sienaas neko neurbju un muziku klausos uz austinjaam.

8 0 atbildēt

Njā man pie mājām līdziga situācija ar Kaimiņu baumu dienestu.. Dažreiz ir sajūta ,ka kaimiņi par tevi zin daudz vairāk nekā tu pats par sevi.

7 0 atbildēt

Draņķīgi kaimiņi tiešām nav nekas labs. Vienai draudzenei bijušajās kopmītņu mājās, kur plānie griesti, tāds komplekts dzīvo. Apakšā līdz vieniem naktī regulāri vālē metālu un dzenā Counterstrike ar skaņu uz tumbām, bet augšā darba dienās četros no rīta skaļi pamožas: rībina kājas, dauza durvis, svilpina tējkannnu un tādā garā. Pašam stāvu augstāk mīt kadrs, kuram dēls pirms 10 gadiem naktīs rīkoja skaļus tusiņus. Iepazīstināju viņus ar pašvaldības policiju, pietika ar otro reizi. Pēc tam sīkais pāris gadus naktīs rīkoja trahodromu. Vasarā pie vaļā logiem varēja dzirdēt visas nianses. Vienu brīdi bija doma ierakstīt un CD ar komentāriem iemest viņa pastkastē, taču tad izrādes pēkšņi izbeidzās. Viņa tēvs arī labais kadrs. Remontējot dzīvokli, iesipa kapeiku santehnikai un rezultātā spiediens 3-reiz norāva ūdens skaitītāju un pielēja man dzīvokli ar ūdeni līdz potītēm. Beigās viņš dzīvoklī ielēja jaunu grīdu un pirmajā reizē visa pļura iegāzās pie manis. Pasolīju viņu iesūdzēt tiesā. Pagaidām ir miers. Tad vēl 2 stāvus augstāk esošie katru otro-trešo nakti lamājās ar neizmeklētiem vārdiem tā, ka katru zilbi var saprast. Pēdējā laikā naktī precīzi 2:00 tie dīvaiņi pārbīda galdu. Varbūt jāpiesprauž pie durvīm ieteikums, lai turpmāk dzenā galdu 7:30 no rīta, kad man uz darbu jāceļas :)  Un vēl manā stāvā viena kaimiņiene ir spējīga pez prasīšanas iesperties dzīvoklī līdz vidum un tad jautā - Vai drīkst?

6 1 atbildēt

Pēdējais ne vienmēr ir slikts, piemēram, man ir kaimiņienes, kas sēž uz soliņa. Vienreiz mūsu kāpņutelpā biju atstājis savu riteni, kāds garnadzis to centies aizstumt, bet kaimiņienes viņu pieķēra. emotion

4 0 atbildēt

pēdējais, un ja tu par viņam nospļaujies un nesveicini pat, tad viņas uzskata ka tu esi bandīts/ noziedznieks. emotion

3 0 atbildēt

Es esmu slikts kaimiņšemotion

3 0 atbildēt
Es tās tantiņas saucu par tīklucehu.
2 0 atbildēt

man virs  galvas dzīvo kaimiņi - vampīri

1 0 atbildēt

Šitie ''manējaisjauneko'' tā besī. It sevišķi, kad tas lops tevi ir sakodis un saimnieks vēl liedzas un saka, ka viņējais mušai pāri nevar nodarīt.

1 0 atbildēt

Man ar kaimiņiem ir paveicies, nekad nav bijušas nekādas neskaidrības.

1 0 atbildēt

Klaču tantes tiešām nav patīkamas. Man, par laimi, nav bijis jācieš no viņu tenkošanas.

1 0 atbildēt