local-stats-pixel fb-conv-api

''Teen wolf''1

5 0

Čaviņa! Es gribu ieteikt seriālu ''Teen wolf'' visiem, kuri nav to redzējuši. Var jau būt, ka ir jau ielikts šim rakstam līdzīgs cits raksts, bet neko darīt. Kā jau iepriekš minēju es gribu ieteikt noskatīties seriālu ''Teen wolf'', kur ir par vilkačiem. Cik es zinu seriāls nav iztūlkots latviešu valodā, bet ir pa angliski. Lai nu kā, tur ir par vilkačiem, galvenais varonis ir kāds puisis Skots un viņa draugi. Pirmajā sezonā ir tā; Skotu sakož un viņš kļūst par vilkaci, viņš atķlāj kādas foršas spējas ir vilkačiem, bet tad saprot ka ir arī ēnu puses. Pa vidu maisās kāds noslēpumains ļaundaris Alfa, kurš slepkavo cilvēkus. Un vēl Skots satiek vilkaci Dereku Heilu, vienmēr drūmu, īgnu un, manuprāt, ļoti smuku, kurš palīdz, kad ievajagas Skotam.

Piedodiet, man ļoti slikti padodas stāstīšana, tāpēc vnk noskatieties youtube ''teen wolf'' trailer. Seriāls ir patiešām interesants, noskatieties!

5 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Esmu noskatījusies visas sezonas. Tagad gaidu sestās sezonas nolēgumu, kurš kaut kad drīzumā iznāks.

Seriāla orginālā valoda ir anglu, bet ir arī pieejams tulkojums krievu valodā. Latviski nav tulkots, jo neviens latviešu kanāls nav šo seriālu rādījis. 

0 0 atbildēt