local-stats-pixel fb-conv-api

Tas ir mans ceļš8

116 0

Šoreiz pastāstīšu jums par kādu fantastisku sievieti - mākslinieci. Vai ir kas dzirdēts par Svetlanu Surganovu?

Iesākumā viņa kopā ar Diānu Arbeņinu koncertēja grupā Nočnije snaiperi. Bet pēc tam Svetlana, kad Arbeņina palūdza aiziet no grupas, izveidoja savu grupu Surganova i orkestr.

Svetlanas dzīve bija ļoti traģiska. Vspirms - viņu pameta vecāki, un viņu pieņēma pavisam sveši. Tad 25 gados viņai konstatēja kuņģa vēzi. Bija 7 operācijas. Astoņus gadus viņa dzīvoja un koncertēja, it kā nekas nebūtu noticis, bet patiesībā ar speciālu somiņu, kurā nonāca visi izdalījumi. Bet šī trauslā sieviete nepadevās.

Un tagad, jau ilgstošu laiku Svetlana caur savām dziesmām sniedz visiem tādu labestību un tādu mīlestību, ka to patiesi ir neiespējami aptvert. Tik talantīga, tik skanīga, tik mīļa.

Svetlana ar savu grupu koncertē pa visu pasauli. Nupat arī bija Rīgā. Tas bija neaizmirstams koncerts. Tik daudz labestības un enerģijas reti kurš var dot. Divas ar pusi stundas bez pārtraukuma. Un ziedu jūra. No skatītājiem, protams.

Viņa man mazliet atgādina Laurie Anderson. Tikpat talantīga. Un tikpat uzrunājoša.

Ja kāds vēl nezin ne vienu ne otru, welcome paklausīties emotion

Šovakar klausos Svetlanas uzstāšanos Tjumeņā, jo Rīgas ierakstu neredzu. Un tas ir kaut kas. Jāatzīst, ka kleita virs celīša Svetlanai piestāvētu daudz vairāk. Kur gan skatās stilisti? emotion

116 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Fragmentus noskatījos, interesanti. emotion  emotion  Lai viņai veicās.

4 0 atbildēt

Vairāk šādu stāstu, savādāk šķiet, ka apkārt vieni vienīgi idioti no instagrama. 

3 0 atbildēt

TNX -  tā ir tā Krievija, kuru mīlu un atceros.

Varbūt viņas stils akurāt ir tāds, ka nafig kaut kādi stilisti ar viņu stilistisko cirku. Pietiek ar pašu Svetlanu, kāda ir.

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt