local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 5 labākās filmas3

13 2

Tātad es netikai cienu grāmatas, bet arī filmas. Šeit būs mans mīļākais filmu TOP.

1.Citādie.

Šī filma man šķiet ļoti interesanta, es gribētu izlasīt arī grāmatu, bet nekādīgi nevaru atrast.Šajai filmai ir vairākas daļas. Filmā ir parādīta tāla nākotne kur visi cilvēki ir sadalīti kopienās. Šeit ir iepīts mīlasstāsts un manuprāt pats interesantākais ir filmas otrajā un trešajā daļā. Daudzi noteikti jau būsiet redzējuši šo filmu. Ceru ka patiks.

2.Bada spēles .

Man personīgi šī filma liekas ļoti smaga un aizraujoša, tāpat kā grāmatas. Šai filmai ir trīs daļas-triloģija. Man vislabāka šķiet otrā. Daudzi noteikti jau esat redzējuši šo filmu, bet tie, kas vēl nav baudījuši šo darbu, jums noteikti tā jānoskatās!

3.Zodiaks.

Šī filma ir lieliska tiem cilvēkiem. kuriem patīk mistika un izmeklēšana. Filma ir uzņemta balstoties uz reāliem atgadījumiem. Zodiaks ir sērijveida slepkava, viņš pie katra upura pieliek šifrētu zīmi, un prasības. Un šo lietu izmeklē dektetīvi un kāds karikatūrists. Iesaku noskatīties ļoti interesanta.

4. Slepenā operācija "30 pēc pusnakts."

Šī filma arī ir uzņemta balstoties uz reāliem notikumiem par Osamu Bin Lādenu un teroristu postījumiem. Man ļoti interesē tuvie austrumi un terorisms (nepārprotiet). Filma ir ļoti mūsdienīga un interesanta. Pats labākais ir beigās. Noskatieties !

5.Sliktie kaimiņi.

Šī filma ir komēdija. Un ļoti smieklīga. Labs veidz, kā nolaist tvaiku.

Cēru, ka jums būs noderīga mana filmu izlase. Rakstiet komentāros par ko jūs gribētu rakstu. emotion

13 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Un? Gluži kā tīņa dienasgrāmatā - pats uzrakstīju, pats papriecājos. Protams, gaumes dažādas: vienam garšo šokolāde, citam zaļās ziepes. Bet, ja rekomendē noskatīties kādu filmu, tad nepietiek ar to, ka Tev patika. Raksti konkrētāk - kas patika, kāpēc patika, režija, scenārijs, skaņu celiņš, operatora sniegums, specefekti, utt. Kaut vai tās pašas Bada spēles: totāls štrunts, ja esi lasījis grāmatu; aktieru atlase - galīgā pakaļā. Sižets pārāk saspiests. Ja neesi lasījis grāmatu, tad bez citu filmas skatītāju papildus skaidrojumiem sižetu izprast līdz galam nevar. Filma Dž.Lourensas faniem. Un tikai.

6 1 atbildēt

Subjektīvs viedoklis, tomēr varētu noskatīties to Zodiaku. Par maz informācijas, tomēr, nedaudz ieintereģēji.  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt