local-stats-pixel fb-conv-api

Supervaroņu filmas 201615

108 0

Nākošais gads būs vienkārši bomba ar supervaroņu filmām. Šajā rakstā drusku iepazīstināšu ar tām. Kā arī treileri lejā tām filmām, kurām ir.







108 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Par Deadpool un Reinoldsu varēji plašak pieminēt par viņa otro iespēju- viņš savlaik tēloja DC supervaroni Zaļo laternu (Green Lantern) un tā filma bija izgāšanās, vismaz treilerī ir vairāki joki attiecināti uz to filmu,piemēram par kostīmu,lai viņam nedod zaļu CGI kostīmu.

Par Suicide Squad. Tas patiesībā nav nekas unikāls,jo pirmkārt šads komikss ir ļoti vecs (ja nemaldos no 60tiem gadiem),otrkārt, pirms pāris gadiem bija 16+ multene par suicide squad attack  on Arkham (uzbrukums Arkamai),kur gan bija mazliet cits ļauno sastāvs un treškārt Marvelam pašam netrūkst šadu ļaundaru apvienību ,tikai vēl nav bijis par tām filmas,jo tas neietilpst nevienā no līdzšinējiem fase-Sinister six (no Zirnekļcilvēka),Dark Avengers utt.

Par Gambit varēji pieminēt,ka tā filma varēja nemaz neiznākt ,jo bija problēmas ar režisoru,kura spavisam nesen tikai atrisinājaemotion

6 0 atbildēt

Batman v Superman: Dawn of Justice un so filmu es toc iesu jo es gribu redzet kaa izstisies Doomsday

1 0 atbildēt

Forši Marvel vēl taisīs filmas Ms.Marvel,Inhumans,Thor:Ragnarok,Avengers:Infinity war,Dr.Strange un citas

1 0 atbildēt

Deadpool nemaz nevajag, Raiens Reinolds ir nespējīgs pavilkt savas lomas. Nav viņam aktiera talanta, pat ne aktiera sejas. Kad uzzināju par Suicide Squad, biju iepriecināts par slavenās Hārlijas Kvinas ekranizāciju. Viņas tēls ir interesanta "komandas" sastāvdaļa, manuprāt par zemu novērtēta. Par spīti tam, ka filmā ir viens sasodīti nelīdzsvarots aktiertalantu ansamblis, turu īkšķus, ka filma neliks vilties, jo sevišķi ieinteresēts esmu Džareda Leto (Jared Leto) Džokera lokas tēlojumā, un Džokera un Hārlijas attiecību uzsākšanā. 

Par Superman reboot 1. filmu biju sajūsmināts, par ko pats vēlāk biju neizpratnē. Laikam kaut ko biju salietojies. Par 2. filmu šobrīd arī domas šaubīgas, ieintriģēja jaunie varoņi jeb pirmais izaicinājums Marvelam. Arī jaunais Betmens treilerī izskatās iespaidīgi, bet tas ir tikai treileris. Nemaz nepatīk doma par Benu Afleku kā Brūsu Veinu. Vienkārši murgs. Uzskatu, ka Džefrijam Donovanam (Jeffrey Donovoan) un Skotam Adkinsam (Scott Adkins) piemīt nenovērtēts potenciāls, un vajadzētu dot iespēju faniem to novērtēt. 

Par Marvelu nemaz nerunāsim, viņu jociņi nemaz vairs nav izklaidējoši. 

0 0 atbildēt

Rītdien izgulēsies, tapēc jau nevajag sevi par spoilereri uzskatīt emotion

0 0 atbildēt