local-stats-pixel fb-conv-api

Simon's cat autors3

49 0

Saimons Tofīlds (Simon Tofield) ir angļu animators, viņam patīk garas pastaigas, daba un, protams, kaķi. Zīmēt viņš sāka agri, iedvesmojoties no televīzijā redzētajām multfilmām.

Starp viņa darbiem ir Mistera Bīna animētais seriāls, Christmas Carol: The movie, Flatword un Lost in Space. Slavens viņš (vai drīzāk viņa kaķis) kļuva 2008. gadā pēc pusotru minūti garas multfilmas Simon’s cat. Cat Man Do radīšanas.

Viņam ir četri kaķi - Hjū, Meisi, Džesa un Tedijs. Kādreiz, kad Saimons prātoja par jaunas multenes ideju, Hjū sāka bradāt pa viņu un skaļi murrāt, un Saimons nodomāja – tas ir tas, kas vajadzīgs!

Šādu kaķi pazīst katrs. Katru mīļu brīdi viņš guļ, ēd, ņaud, guļ, izrāda egoismu vai bīstamu maigumu, rada maksimālo postījumu ar minimālu piepūli utt.

Pateicoties precīzi uztvertām kaķu uzvedības niansēm un silta humora devai, Simon’s cat multfilmas ātri guva milzīgu popularitāti.

Katru multeni Saimons zīmē pats ar savām rokām, veidojot 12 līdz 25 attēlus katrai multfilmas sekundei. Saprotams, tas prasa daudz laika, tāpēc multenes neparādās bieži. Uz šo brīdi sērijā ir 15 īsas filmiņas.

Saimons zīmē uz planšetes Wacom Intuos3 un apstrādā attēlus ar programmu Adobe Flash. Visu ieskaņošanu Saimons arī veic pats, ieskaitot kaķa ņaudēšanu. Vienīgais iznēmums ir putns no sērijas „Snow business”, tur skan īsts sarkankrūtītis.

Par savām multfilmām Saimons saņēma godalgas Animae Caribe 2008, British Animation Award 2008 un TANDEM – Oskara prēmija multfilmu režisoriem.

Visas Simon’s cat multfilmas var bezmaksas noskatīties youtube, tiek plānots izdot DVD. jau ir radītas trīs komiksu grāmatiņas (var pasūtīt internetā, maksā ap desmit latiem, manuprāt, tā būtu lieliska dāvana kādam draugam, īpaši, ja viņam ir kaķis) ar Saimona kaķi, un vēl viņš regulāri parādās avīzē Daily Mirror.

Ir izveidota spēle ar Saimona kaķa dalību, tā ir iPhone aplikācija Purrfect Pitch.

Vairāk info varat atrast mājaslapā http://www.simonscat.com


Video jūs gan jau ka esat redzējuši, nu bet tomēr ieliku dažus.





49 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kakis baigi lidzigs manejam :D :D

2 0 atbildēt

patiik shitaas filminjaas ^ ^ +

0 0 atbildēt

tas kaķis nekad nav paēdis. :D

0 0 atbildēt