local-stats-pixel fb-conv-api

‘’Rock’n’Berries’’ laiž klajā pirmo singlu angļu valodā ar nosaukumu ‘’Footsteps0

5. martā pašmāju cover grupa ‘’Rock’n’Berries’’ laiž klajā oriģināldziesmu angļu valodā ar nosaukumu ‘’Footsteps’’, kas ir otrais singls no maijā gaidāmā albuma ‘’Smoothie Call’’.

Grupa dibināta 2013.gadā, taču līdz šim izpildījusi tikai citu mākslinieku dziesmu cover versijas.
Līdz ar singlu ‘’Footsteps’’ grupas puiši vēlas sākt savu karjeru kā konkurētspējīgi mūziķi, radot savas orģinālkompozīcijas, ierakstot albumus un dodoties tūrē pa Eiropu.

Ideja par savu dziesmu radīšanu izveidojusies 2015.gada vasarā, kad "Rock’n’Berries" 3 mēnešus pavadīja Bulgārijā, sniedzot koncertus, baudot kopīgu laiku un muzikāli pilnveidojot sevi.

‘’Katram projektam ir savs sākums un mērķi. Mēs ilgu laiku bijām iestrēguši sākuma procesā, tādēļ šobrīd radām savas dziesmas un pirmo albumu, lai parādītu, kas mums šo gadu laikā muzikāli ir sakrājies,’’ stāsta grupas puiši.

Dziesma ‘’Footsteps’’ ir par neizdevušos mīlestību un secinājumiem, kas aiz tās paliek. ‘’Lai kur dzīve tevi virzītu un cik ilgs laiks paietu, sirdī vienmēr paliks šīs mīlestības pēdas," - tā dziesmu komentē tās dalībnieki.

Katrs no pašreizējiem grupas dalībniekiem ir ar cienījamu muzikālo pieredzi, spēlējot ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Grupas “Rock’n’Berries” sastāvs: Oskars Millers (vokāls), Arnolds Jass (taustiņi), Rihards Siksna (bungas), Mārtiņš Sliede (gitāra) un Jānis Narbuts (basģitāra).

Pašlaik grupa aktīvi strādā pie sava pirmā albuma izveides, kas būs īsts pārsteigums Latvijas mūzikas nozarē. Viņi plāno koncertus vasaras periodā gan Latvijā, gan ārpus tās un veido aktīvu sadarbību ar enerģijas dzērienu XL un LedL apaviem.

4 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000