local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgā tiks uzņemta filma par Titāniku.43

621 5

Rīgas kinostudijā uzsākts projekts - dokumentāla filma par leģendārā pasažieru lainera Titānika nogrimšanu - filmēšana ilgs visu pirmo novembra nedēļu.

Pats filmas nosaukums ir Inside the Titanic, jau pats nosaukums liecina ka varēs kārtīgāk iepazīt arī pašu kuģa uzbūvi utt. Filma ir Lielbritānijas un Latvijas kopdarbs, tiks inscinēti 1912. gada notikumi, kad lielais pasažieru tvaikonis savā pirmajā reisā sadūrās ar aisbergu un nogrima.Rīgas kinostudijā filmēšanas vajadzībām ir ticis izbūvēts speciāls baseins, kurā tiks filmētas Atlantijas okeānā notiekošās ainas, kā arī ir izveidots, kuģa klājs, mašīntelpas, pasažieru kajītes un citas telpas.

Lai arī par leģendārā kuģa bojāeju jau ir izveidoti vairāki kino darbi, šis 90 minūšu garās filmas Inside the Titanic autori cer atveidot dokumentāli iespējami precīzu notikumu gaitu, bez liekiem izskaistinājumiem vai mīlas dēkām, ļaujot skatītājiem izsekot traģiskajam notikumam.

Ziņošu kad pati filma būs arī pabeiga!

621 5 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

a forši pelnīt plusus par vecām ziņām?

0 1 atbildēt

nu tak liekat mieru tam titānikam, tas ir tas pats kas visslaik mīt par tiem tipo "NLO"...

0 1 atbildēt

vispar tafilma jau sen ir izlaista - saucas

Curiosity "What Sank Titanic?""    miinus

0 1 atbildēt

Galiigi garaam 

0 2 atbildēt

kaut kas jauns?! :D

1 3 atbildēt

Titāniks bez mīlestības būs kā parasts kuģis bez vēstures un intrigas. Un ja tev sagādā prieku skatīties kā grimst kuģis, ar tevi kaut kas nav lāgā.

4 10 atbildēt