local-stats-pixel fb-conv-api

QuanTypeshit izlaiž dziesmu ''Freeze Tag''0

Ar jau savu divpadsmito singlu šogad klajā ir nācis ārzemju mūziķis, kas savu fanu bāzi jau ir iekarojis! QuanTypeshit nāca klajā singlu 15.maijā ar nosaukumu ''Freeze Tag''. Dziesma nu ir pieejama visās vadošajās digitālajās straumēšanas platformās. Šis gabals Tev noteikti ir jādzird!

''Freeze Tag'' ir interesants un samērā ekstravagants skaņdarbs ar tādu kā multiplikācijas filmas un humora piesitienu. Arī dziesmas galvenā titulbilde ir multfilmas ''Adventure Time'' atveidojums, tāpēc šī dziesma varētu īpaši patikt arī tiem, kam patīk šī multfilma. Un nevien multfilma, bet arī pati dziesma ir ļoti laba.

Mūziķa diskogrāfijā ir tieši ducis skaņdarbu. No tiem zināmākie ir noteikti ''Pop Bottles'', ''No Lie'' un viņa debijas singls ''Duck Duck Goose'', kas iznāca šī gada 23.janvārī. Viņa talants ir vārdos neaprakstāms un viņa daiļrade ir noteikti tāda, kas ir jādzird katram īstam mūzikas cienītājam.

Tieši šis aktīvais dziesmu izlaišanas periods ir, visticamāk, iemesls tam kāpēc viņa mūzikas karjera tik strauji aug. Piemēram, iekš Spotify viņam ir jau gandrīz 12 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Arī pārējās platformās viņa mūzika uzrāda cienīgu statistiku. Tiešām fantastsiks mākslinieks un prieks, ka tauta beidzot viņu sadzird!

Piedāvājam noklausīties QuanTypeshit dziesmu ''Freeze Tag''. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno mūziķi, piesekojot tā sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Atbastam viņu kopā - dodies un tam pieseko. Tas aizņems vien īsu brīdi un neko neizmaksās Tev, taču mūziķim tas būs izcils un milzīgs stimuls radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Atbalstīsim jauno mākslinieku kopīgiem spēkiem, lai viņam izdodas sasniegt visu, kas iecerēts šajā mūzikas lauciņā.

Solodarbs ''Freeze Tag'' no QuanTypeshit ir pieejams visos vadošajos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos.

19 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000