local-stats-pixel fb-conv-api

Par „sia vovas”3

Par „SIA VOVAS”

„SIA VOVAS” ir animācijas seriāls par trim kaķiem, kuri meklē dažādus veidus, kā piepelnīties. „SIA VOVAS” galvenais strādnieks un uzņēmuma īpašnieks ir kaķis Volodja, kurš ir pazīstams dēļ sava dzeltenā zapiņa no kura bieži izšaujas uguns un dūmi.Volodjam palīdz viņa brālis Fomins – plašāk pazīstams kā Foma. Trešais „SIA VOVAS” strādnieks ir sens Volodjas ģimenes draugs Igors, kurš gandrīz nekad nesaprot ko Volodja viņam liek darīt.

„SIA VOVAS” nozīmē – Visu Organizē Vāja Atbildības Sajūta. Nosaukumu Volodja izdomāja piecu minūšu laikā pēc uzņēmuma dibināšanas. „SIA VOVAS” nodarbojas ar remontu,tirzniecību, pasākumu organizēšanu, kā arī visu pārejo, ko klients vēlās. Uz jautājumu: „Vai jūs tiešām zināt ko jūs darat? ”Volodja vienmēr atbild: „Protams mēs esam profesionāļi”, pat tad, kad viņš vispār nezin, kas ir jādara.

Seriāls tiek veidots kopš 2010. gada studijā DEBESSmANNA.











57 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

ļoti apburošs plastilīna darbs! :^)

3 0 atbildēt

tiešām intresanti ir... gaidīšu vairāk sērijas un jā... vai nevarētu HD kvalitātē... vienīgais, kas man nepatika ir fons kurš vietām līmējas vaļā un skaidri ir redzamas šuves..

2 0 atbildēt

Interesanti un asprātīgi, bet piekrītu Hellsing par HD kvalitāti.

0 0 atbildēt