local-stats-pixel fb-conv-api

Par mūzikas filmām6

Neliels ieskats manuprāt labākajos mūziklos un filmās kur apgrozās mūzika.High school Musical un Jonas Brother fani var nemaz nekomentēt ,viņu te nebūs.Un protams te nebūs daudzu citu mūziklu ,jo es gluži vienkārši daudzus neesmu redzējis.Ja ir kautkas ko šajā žanrā ir vērts pieminēt jeb noskatīties dodiet ziņu.

52 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Manuprāt šeit pietrūkst vēl viena ļoti laba filma - "Almost Famous". emotion Iesaku noskatīties visiem. Filma ir par kādu rokgrupu, kādu žurnālistu, kurš par to grupu veido rakstu žurnālam "Rolling Stone" un kādu šīs grupas grūpiju. Kaut arī neesmu drāmu cienītājs, tomēr šo filmu noskatījos vairākas reizes.

Un kas attiecas uz rakstam pievienoto video, tas ir labais. emotion Esmu to filmu redzējis, un tas video, manuprāt, ir viena no labākajām (ja ne pati labāka) filmas daļām. Ja saprot vārdus, ko tur dzied, un ja zina visus filmas iepriekšējos notikumus, tad šo video var skatīties vēl un vēl, un vēl... emotion

3 0 atbildēt

Nujā, August Rush redzēta ,bet tā filma mani nekādā veidā nepaķēra.Tīri gaumes jautājums.Galveno lomu manuprāt vajdzēja piešķirt mazajam melnajam puikam ar ģitāru.Baltais zēns ar savu enģeļa sejiņu protams aizkustina,bet...

0 0 atbildēt

Country Song

The Boat that rocked

Rock Star

Ray

Dreamgirls

The Runaways

Nu.. un par opermūziku - klasika - Phantom of the Opera :)

+ Pilnīgi piekrītu par August Rush un Almost Famous

0 0 atbildēt

Metaļoriem: Spinal Tap, Iron Maiden: Flight 666, Metal: A Headbangers Journey. Pēdējās divas dokumentālās, man riktīgi cepija Headbanger's Journey. Neesmu redzējis Global Metal. Vēl var skatīties Airheads, bet nez vai tā iederas šajā kategorijā.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt