local-stats-pixel fb-conv-api

Olen pārsteidz vēlreiz - klausītājiem nodod dziesmu ''Skylights''0

Šī gada 10.maijā, jaunu skaņdarbu atkal izlaida ārzemju mākslinieks Joshua Olen. Viņš savus klausītājus pārsteidza ar skaņdarbu ''Skylights''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Tev tā jādzird!

Jau iepriekš esam informējuši par mūziķi Joshua Olen jeb vienkārši - Olen. Viņš ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Knowhere To Go'', ''Growing Up Is Overrated'' un vēl citiem. Viņa daiļrade ir tiešām plaša. Viņš uzsāka mūziku radīt vien pērnā gada izskaņā, taču ir paguvis savā diskogrāfijā savākt jau septiņus skaņdarbus.

Mūziķis aktīvi izlaiž jaunu mūziku un jāatzīst, ka ''Skylights''. Nav viņa jaunākā dziesma. Viņa jaunākā dziesma ir 17.maijā izlaistais treks ''Cider Mill''. Mūziķis ir tiešām talantīgs un to nevar apstrīdēt. Ritma izjūta, skaistā balss un liricisms - bravo! Cepuri nost jaunajam māksliniekam.

Māksliniekam ir tiešām spoža nāktone šajā mūzikas industrijā. Viņam atliek vien turpināt radīt jaunu mūziku un viņu noteikti sagaidīs lielās topu virsotnes, kā arī dažādas skatuves visā pasaulē. Šo vārdu mēs noteikti vēl dzirdēsim! Atliek vien viņam radīt jaunu mūziku un mūs pārsteigt. Cerams, ka drīz varēsim sagaidīt arī kādu jaunu mūzikas videoklipu vai pat debijas albumu. Kas to, lai zina kādus trumpjus savā azotē slēpj talantīgais dziesmu autors no Otavas.

Piedāvājam Tev noklausīties dziesmu ''Skylights'', kas ir Joshua Olen jaunais skaņdarbs. Aicinām Tevi arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tas Tev neko neizmaksās, taču mūziķim dos lielu stimulu turpināt radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku, kas Tev patīk. Piemēram, atsauces vietā atradīsi saiti, kas Tevi aizvedīs uz Joshua Olen Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Atbalstīsim jauno censoni kopā! Turam īkšķus arī, lai viņam izdodas sasniegt visu iecerēto!

Mūziķa Joshua Olen oficiālais audio dziesmai ''Skylights''. Noklausies un izbaudi!

14 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000