local-stats-pixel fb-conv-api

[N]Anime, ko varētu noskatīties karstajā vasaras dienā! I182

Dažreiz vasarā ir tik karsti, ka negribās nekur iet, ne arī ko darīt, es piemēram skatos anime, tāpēc nolēmu izveidot vēl vienu rakstu sēriju, tikai jau ne par mūziku, bet par anime. Tos es sadalīšu sekojošās kategorijās:

[N](Nopietnas Anime) - Mecha-Sentai, Seinen, Cīņas Māksla, Samuraju Trilleris, Psiholoģiskais Trilleris, Parapsiholoģija, Mecha, Cyberpunk, Apocalyptic(~Pasaules Gals), Post-Apocalyptic(~Pēc Pasaules Gala, Globālās Katastrofas), Mistika, Ecchi, Action, Vardarbība, Māksla, Paranormāls, Horror, Noslēpumains, Psiholoģisks, Sci-Fi, Militārs, Muzikāls, Skola, Shinigami, Kosmoss, Sports, Gore….

[R](Romantika/Ikdiena)- Shoujo, Kawaii, Supoukon, Harem, Josei, Otaku, Cīņas Māksla, Romantika, Ikdiena, Ecchi, Shounen-ai, Shoujo-ai, Māksla, Sci-Fi, Muzikāls, Skola, Kosmoss, Sports…

[K](Komēdija) - Kawaii, Supoukon, Otaku, Cīņas Māksla, Ecchi, Māksla, Komēdija, Sci-Fi, Muzikāls, Skola, Kosmoss, Sports….(Var būt gandrīz jebkurš žanrs, galvenais, lai vislielākais akcents būtu uz komisko stāsta pusi)

[P]Piedzīvojumi - Shounen, Kawaii, Mahou Shoujo, Supoukon, Harem, Mecha-Sentai, Cīņas Māksla, Samuraju Trilleris, Parapsiholoģija, Mecha, Steampunk, Post-Apocalyptic(~Pēc Pasaules Gala, Globālās Katastrofas), Mistika, Ecchi, Piedzīvojumi, Māksla, Paranormāls, Sci-Fi, Militārs, Tournament, Muzikāls, Skola, Shinigami, Kosmoss, Sports…..

[M](Filmas)- Var būt jebkāds žanrs, stāstam nav jābūt atkarīgam no citām anime, var būt kā alternatīva kādām anime sērijām, piemēram - Naruto. Parasti ilgst ap 1-1,5 stundām. Biežāk tāds, kuru varētu noskatīties ar ģimeni.

[S](Daudzsēriju anime)- Var būt visi iepriekš minētie žanri, anime ar 50, vai vairāk sērijām.

[OVA](Original Video Animation) - Var būt visi iepriekš minētie žanri.

[B](Nenopietnas Anime) - Kodomo, Doubutsu, Otaku…( Parasti domātas bērniem līdz 12 gadiem, visbiežāk stāstos nav ne kādas morāles, ne arī kāda īpaša sižeta, bet ir arī izņēmumi, kad daži tāda tipa anime ir kategoriski aizliegti auditorijai vecumā jaunākiem par16 gadiem)

« 1  2  3  4  5 »
377 12 182 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 182

0/2000

Pirmais ko redzēju Elfen Lied emotion

0 0 atbildēt

Ej, tu nost, te gan mazliet ir pastrādāts pie raksta !!! emotion

1 1 atbildēt

Gribētos jau visus noskatīties,baigi intresanti,bet es pat neesmu Naruto pabeigusi skatīties :D

0 0 atbildēt

Opā. Tiešām labs raxts, esmu redzējis 1/3 no šīm  un doma tagad Hellsing skatīties. Runājot par redzētām - Elfen Lied, vnk awesome anime, kad man pateica ''It is probly the most fucked up anime ever, after School Days ofcourse'' nedomāju ka šaadi buus 

0 0 atbildēt

Nu ko,meklēju torrentu Hellsing! :D atkal divi plusiņi!

0 0 atbildēt

Tieši tas ko vajadzēja noskatījos Hellsing un nevarēju atrast neko lēdzīgu, paldies būs man ko skatīties :)

0 0 atbildēt

i'm proud of myself, because i have seen 85% of them emotion

0 0 atbildēt

Paga, tad viņi neturpinās H.O.T.D.? Žēl gan, man patika, jo viena no retajām anime, kas ir gandrīz tāda pati kā manga.

0 0 atbildēt

esmu redzējusi H.O.T.D. tīri labs sižets emotion

0 0 atbildēt

"Descendants of Darkness" Nevaru nepiekrist autoram.. mana pirmā anime, ko skatījos un neskatoties uz cienijamo vecumu, ļoti laba un skatīties iesakāma anime.. :)

0 0 atbildēt
es pashlaik skatos NANA un death note. :)
0 0 atbildēt

Es pagaidaam teereeju gigabaitus uz Naruto emotion . Tiku liidz parastajam Naruto 160 seerijai, un jutu, ka taam missijaam nav lielas noziimes, laikam taas seerijas tik uztaisiitas lai vairaak naudu nopelniit, kaa arii saaka nedaudz apniks skatiities un klausiities 14 gadiigos siikos, taapeec uzreiz peec taa paarsleedzos uz Shippuden! VOT TUR jau viss pa teemai ! emotion Tiku liidz tam, kur Sasuke absorveeja Orochimaru un uzvareeja Deidara. Skatos katru seeriju ar lielu interesi zinot to, ka priekshaa 4th great Ninja War. Patiik viss tur, kaa arii noveertee katra personaazas speeku un speejas, taakaa biezi skatiitaajam paraada tiiri tehniski kaa kas tiek panaakts, kas liek izjust to veertiibu. Orochimaru San, Nezini , buus treshaa paka ar Narutoo peec Shippuden? Es itkaa lasiiju, ka taas galvenais veidotaajs paaries uz Anime taisiishanu par Mafiju kautkaadu :(

0 0 atbildēt

Awesome raksts. Diezgan dīvaini satikt citus anime fanus latviešu interneta vidē. Ir šeit arī cilvēki no populārajiem anime/manga forumiem kā narutoforums, narutobase, apforums u.c.?

Runājot par naruto anime, trešās daļas nebūs un nav arī vajadzības pēc tādas. Manga jau gandrīz nonākusi pie savas kulminācijas un vēl turpināsies maksimums divus gadus, tas ir, ja redaktori nepiesiedīs Kishimoto slaucīt Nardo vēl pāris gadus.

Orochimaru-San, izbaudi Nardo kamēr vēl vari, otra daļa ir Akamaru sūds salīdzinājumā ar pirmo. Viena vilšanās ar to mangu.

Nav brīnums, pirmajā daļā autors zaga visas idejas no Togashi (YYH, HxH autors) un Toriyama's, tā kā dienas zaglis Togashi atkal aizgāja hiatus'ā, Kishimoto nācās pašam rakstīt stāstu otrajai daļāi. Rezultāts uz rokas. Lēta Star Wars kopija ar uzspiestām emocijām uz katra stūra, pseudo nindža Jēzus - Naruto veidolā, Naruto and Sasuke homoseksuālās attiecības smalki paslēptas zem "draudzības" saukļa un viss character casts ir pamests zem māšinas riepas, lai veltītu visu uzmanību varenajam Naruto.

Tiem, kas lasa šo komentāru - iesaku One Piece un Toriko kā ilgtermiņa sērijas kurām sekot.. Ja nēesat hipsters ar divainu gaumi, tad šis divas mangas noteikti ka nepievilks.

0 0 atbildēt

Šajā kontekstā hipsters bija domāts kā cilvēks ar divainu gaumi. Protams, ja shounen manga, konkrētāk - battle manga, pa lielam nepatīk, tad problēmu nav. No shounen battle mangām One Piece ir protams nepārspēts karalis, gan popularitātes, gan kvalitātes ziņā, par ko liecina milzīga popularitāte, panākumi un autora atzinumi visādu balvu veidā, kuras saņēmuši patiešam vislabākie mangakas Japānas vēsturē.

Toriko ir kā One Piece un Dragon Ball laulības mazulis. Dragon Ball actions apvienots ar One Piece piedzīvojumiem. Individuāli Toriko protams nav tik labs kā One Piece un visticamāk nekad arī nebūs, bet no šobrīd SJW serializētajām mangām ir noteikti labāko trīs sarakstā. 

Skaips ir, bet nedošu. Vismaz pagaidām. Raksti pm, ja kaut ko vēlies. 

0 0 atbildēt

Rakstīsi vēl kādu šada veida rakstu par anime? Ļoti interesanti palasīt pašmāju autorus par šo tēmu :)

0 0 atbildēt

Super rakstiņš emotion Ūn man ļoti patika Clannad un Clannad After story. Ja gribas patiesi kādu animi pēc kuras noskatīšanās tu sāc novērtēt to , kas tev ir :3 noteikti jānoskatās Clannad abas daļas!!!Varēs gan paraudāt, gan no sirds izsmieties, gan labu morāli redzēt ;D! emotion

0 0 atbildēt

kur var lejupielādēt? piemēram, ja es gribu code geass noskatīties?

0 0 atbildēt

Vot, Gantz bija interesanta zināmā mērā, ar nelielu vardarbības piegaršu. Gaidu nākamo daļu.

0 2 atbildēt

SOUL EATER- vismaz vienreiz dziivee jaanoskataas!!!!!

0 2 atbildēt

Japāņi parasti taisa animes par kkādām stulbām kārtīm, bakuganiem u.t.t.

 

Bet rakstam + emotion

1 10 atbildēt
« 1  2  3 »