local-stats-pixel fb-conv-api

Mans Filmu Top 54

Sveiki! Šis raksts ir par vislabākajām filmām ko manuprāt jums vajadzētu redzēt ja vēl neesat redzējuši.

1. Fast And Furious 7 jeb Ātrs Un Bez Žēlastības 7!

Deckard Shaw ir Fast and Furious 6 daļā nogalinātā galvenā noziedznieka brālis, kuru atveido Jason Statham, alkstot pēc atriebības Dominikam Toretto un viņa ģimenei. Nenoliedzami filmā pietiekamos apmēros būs spriedzes momenti, cīņā par uzvaru, par ģimeni, par dzīvību.

2. Minioni

Minioni uz šīs planētas dzīvo jau miljoniem gadu. Viņus vieno kopīgs mērķis – kalpot varenākajam saimniekam, kāds atrodams zemes virsū. Dinozauri, faraoni, Drakula, Napoleons – visi reiz bijuši minionu saimnieki. Īsu vai pavisam īsu laiku... Palikuši bez saimnieka, drosmīgākie no visiem minioniem– apņēmīgais Kevins, dumpīgais Stjuarts un mazais Bobs dodas pasaulē. Trijotnes piedzīvojumiem pilnais un garais ceļojums aizved viņus no superaukstās Antarktīdas līdz Ņujorkai un noslēdzas Londonā - pie pasaulē pirmās superļaundares Skārletas Nomušītas.

3. Sinisters

Žurnālists ievācas mājā, kur agrāk gāja bojā viņa ģimene. Negaidīts atradums līdz nepazīšanai pārvērš jau bez tā ne pārāk vieglo vīrieša dzīvi – viņš atrod video ierakstu, kur iemūžināta viņa tuvinieku traģēdija. Un tas ir tikai sākums...

4.2012

Pirms daudziem gadsimtiem maiju civilizācija atstāja mums savu kalendāru, kas ir unikāls un precīzs gadsimtiem ilgi. Tagad pienācis datums, kas kalendārā iezīmēts kā pēdējais. 2012.gada 21.decembris.
Astrologi, numerologi, ģeologi un zinātnieki ir pētījuši sakarības un it visi pieļauj, ka zemes gals tiešām var pienākt kuru katru brīdi. Neizskaidrojamas temperatūras svārstības, vētras un zemestrīces, kas zemi piemeklē arvien biežāk, pavisam drīz apvienosies, lai iznīcinātu visu uz zemeslodes.

5.Viņa ir Viņš

Viola sev vien zināmu iemeslu dēļ, mainot skolu, maina arī izskatu un uzdodas par savu dvīņubrāli Sebastjanu, kurš pats aizceļojis uz Londonu. Taču viņa nenojauš, ka iemīlēsies savā istabas biedrā, skolas spicākajā puisī Djūkā, kurš savukārt ievēro tikai skolas skaistuli Olīviju. Lietu sarežģī tas, ka Olīvijai iepatīkas Sebastjans, kurš viņai nezināmu iemeslu dēļ šķiet tik emocionāls puisis, kādu viņa vienmēr sapņojusi sastapt. Un lai būtu vēl aizraujošāk, īstais Sebastjans ierodas skolā divas dienas agrāk nekā gaidīts, turklāt viņam nav ne jausmas, ka viņu aizvieto viņa paša dvīņumāsa...

Tas arī viss.....

4 9 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Visas redzētas. 

3 0 atbildēt

Par gaumi jau it kā nestrīdas, bet tomēr:

1) raksta nosaukumā varēji norādīt, ka šīs filmas ir vislabākās tavā skatījumā, kuras tu iesaki.

2) Laikam esi skatījies tikai uz tām filmām, kas ir uzņemtas pēdējo gadu laikā, jo neesi iekļāvis tādas lieliskas/interesantas (manā skatījumā protams) filmas kā Zaļā jūdze (Green mile), Bēgšana no Šoušenkas (The shawshank redemption) un citas labas filmas, kas uzņemtas pirms 2000. gada. 

3 0 atbildēt

FF7 tikai!

1 0 atbildēt

Kārtējais pokemonu tops ar fast and furious priekšgalā emotion

1 0 atbildēt