local-stats-pixel fb-conv-api

Lietotājiem un žurnālistiem b**28

166 55

NELIECIET TOS NOLĀPĪTOS RAKSTUS AR BERMUDU DIVSTŪRA VIDEO.

TĀDI, B**, JAU IR BIJUŠI DA***A REIZES, un man apnika viņus dzēst. Katru reizi ieejot panelī, es redzu vismaz 2 - 3 tatjanas un 4 - 5 ļabi. Jūsu raksti tāpat tiks dzēsti. Cerot uz sapratni, dusmīgais redaktors.

Āmen un lai Dievs stāv jums klāt

P.S. Es pats pievienoju video, jo tiem čaļiem ir tikai divas normāla izmēra bildes.

P.P.S. Nācās izņemt video, jo administratori teica, ka mans raksts neatbilst noteikumiem. Man nezinu kāpēc ir nelielas aizdomas, ka viņiem ļoti ļoti (daudz vairāk nekā mums visiem pārējiem - parastajiem mirstīgajiem) nepatīk šī grupa, kas piedāvā tik ļoti lipīgo mūziku (piekrītiet, noteikti ka kāds no jūsu klasesbiedriem/draugiem/studiju biedriem ir pieminējis pāris vārdus no šīs dziesmas vai vismaz ir nodziedājis gabalu, vai atbildējis Labi vietā ar Ļabi).

Es pats uzskatu, ka dziesma ir lipīga un par viņu var nedaudz pasmieties, bet ne jau tik ļoti lielā mērā, ka šajā dziesmā izmantotie vārdi, teikumi un teksti tiek izmantoti ikdienā gandrīz pēc katra trešā teikuma - tas sāk nomākt.

Manas prognozes ir tādas, ka drīz šīs grupas popularītāte kritīsies, jo viņi nemainās un turpina spiest uz savu noti. Noteikti atradīsies kāda cita grupa, kas viņus izspiedīs no šī lauciņa.

P.P.P.S. Paklausamies kaut ko normālu.



166 55 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Patiik video. .:D

0 0 atbildēt

kas būs tālāk? :o bāāill, bāāil..  emotion

3 3 atbildēt

jā un pats ieliki

1 1 atbildēt

vel pats video daliek :D

1 2 atbildēt

P.P.P.P.S dubsteps nav nekas normāls

0 1 atbildēt

Bljad ka man besi tas pidrila no misq

1 2 atbildēt