local-stats-pixel fb-conv-api

Līdzīgas filmas līdzīgā laikā13

132 3
« 1  2  3 »
132 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Būtu labāk, ja tu aprakstītu, kas šīm filmām ir kopīgais, jo visas nav redzētas un tāpēc nevaru tev piekrist, sakot, ka tev taisnība un tās tiešām ir līdzīgas ..

12 0 atbildēt
kādreiz likās, ka Antz un Bugs Life ir vien un tā pati... :D
3 0 atbildēt

11. Eu ja? A varbūt tāpēc līdzīgas ka abas balstītas uz Brāļu Grimmu pasakas Sniegbaltīte un septiņi rūķīši.

0 0 atbildēt

Nu dazas jau vienarsi izmanto to kas populars, piemeram top gun taja laika bija baiga kulta filma visi mekleja tas adas jakas utt. jo nu Iron eagle ir totals sviests tada komedija realak.  Daudzas jau vienkarshi sagadas wyatt earp ir makslas filma par realu cilveku ,abyss ir pec gramatas, olympuss has fallen rezhisors gribeja taisit filmu par Mitch Rapp'u (daudz gramatas ir ar sho varoni) studija pateica ne, vinsh nolema uztaisit pec vienas gramatas motiviem random'u filmu, a white house down vienkarshi baigi sakrita.

0 0 atbildēt

10-pilnīgi atšķirīgas :D

0 0 atbildēt

Holivudai idejas aptrūkās! emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Pirmkārt, noderētu apraksts kas pamatotu tavu viedokli par šo filmu līdzīgumu, jo pretējā gadijumā rodas priekšstats, ka šis ir kārtējais kopētais raksts, kuru tu pat nepacenties pārtulkot no oriģinālā avota.

Otrkārt, no filmās kuras es esmu redzējis (abus pārus), varu teikt, ka par 15. pavisam nevaru piekrist, tas ka uz abām ir attēlotas zivis nenozīmē līdzīgumu, jo es to stāstā galīgi nesaskatu neko līdzīgu. Un es arī neveru piekrist par 8., protams abās ir divi policsti, tā ir komēdija, bet neko citu līdzīgu es tajās nesaskatu, pat ja es noskatītos abas tieši pēc kārtas, es nedomāju, ka man rastos priekšstats, ka es skatos pārveidotu pirmās filmas versiju.......

Rakstam ir potenciāls, bet komentāru (autora) trūkums ir iemesls -

0 1 atbildēt