local-stats-pixel fb-conv-api

Kas var uzveikt Halku?4

Labdien, spocēni, jo īpaši tie spocēni, kuriem patīk komiksi un ap tiem saistītas animācijas filmas un kinofilmas. Laikā, kad par ASV prezidentu kļūst Donalds Tramps ir jāzin, kā uzveikt šķietami neuzveicamas būtnes. Lielākā daļa noteikti zin vai vismaz ir dzirdējusi par Halku. Tiem ,kas nav – Halks ir viena no varenākajām būtnēm Marvel komiksu universā – neveiksmes ar gamma stariem dēļ profesors Brūss Baners ieguva superspējas – paaugstināta stresa vai niknuma apstākļos viņš kļūst par zaļu briesmoni, kura spēks ir tikpat kā neierobežots un, jo niknāks ir Halks, jo spēcīgāks viņš kļūst. Man radās ideja apskatīt Marvel universu varoņus un sliktos tēlus un izdomāt, kuri tad spēj uzveikt (nogalināt) Halku. Nogalināt, jo tas pa lielam ir vienīgais veids, kā apturēt ko tik spēcīgu. Manis izvirzītās teorijas ļoti iespējams, būs kaut kur lasītas un nebūs nekas oriģināls, taču tās neveidoju citējot kādas “fanu teorijas” vai “ekspertus” – veidoju no tā, kas redzēts un lasīts multenēs, komiksos un filmās. Tēli, kas viņu var apturēt netiks rakstīti noteiktā secībā, tā, kā tas, ka kāds ir pirmais nenozīmē, ka tas kāds ir visstiprākais vai visvājākais. Apskatīti tiks tikai Marvel komiksu tēli, tāpēc nejautājiet pēc Betmena, Supermena, Goku, Kalvīša, Pikačū utt, taču neviens neliedz izteikt idejas par Marvel universa tēliem, kuri man piemirsušies vai varbūt nav zināmi, kam jūsuprāt, pietiktu jaudas uzveikt Halku, jo 8 rakstā pieminētie noteikti nav vienīgie.

P.s. nepiesienieties lūdzu atsevišķiem tulkojumiem – ir ļoti grūti iedomāties atseviškus tēlu vārdus pareizā latviešu valodā.

165 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Iespert pa kājstarpi. Tā ir visu vīriešu vājā vieta  emotion 

12 0 atbildēt

nervu gāze

5 0 atbildēt

Vispār melnā bulta dabūja bietē no halka komiksos hulk the worlbreaker. kur viņš atriebās visiem par to ka aizsūtija prom uz citu planētu. Sentinels beigās apturēja.

1 0 atbildēt