local-stats-pixel fb-conv-api

Kā sekunde spēj mainīt dzīvi..13

255 9


Dziesma un videoklips ir stāsts par kādu pāri,kuri viens otru patiesi mīl,ikdienu pavada kopā un kopā jūtas fantastiski.
Bet kā zināms tad dzīvē nevienmēr viss iet gludi,un kādā vakarā kad meitene dodas mājās,kāds bezatbildīgs autovadītājs traucoties lielā ātrumā,un neskatoties uz ceļa,bet pie stūres lieto mobilo ierīci,
nepamana pār ceļu ejošu meiteni un notriec viņu,un pēc šī gadījuma šiš te autivadītājs aizbēg no notikuma vietas,nesniedzot palīdzību.
Traģiskā notikuma rezultātā meitene kļūst par invalīdi un paliek piekalta ratiņklēslam,un lai viņas prāt nekļūtu savam puisim par apgrūtinājumu viņa pilnībā nogriež kontaktus ar ārpasauli un visvairāk jau ar puisi.
Puisis viņu izmisīgi meklē,zvana,bet bez rezultātiem..
Paiet laiciņš un puisis tomēr atrod meiteni un ierauga,ka viņa ir uz ratiņklēsla...
Galvenā doma ir tāda,ka puisim tas neko nemaina,viņš ne tikai nenovēšas no meitenes,bet iemīl viņu vēl stiprāk un video beigās arī bildina.
Šajā videoklipā atspoguļojas,ka ir cilvēki kas tiešām ir kopā un paliek kopā ar notru gan priekos gan bēdās,neskatoties ne uz ko.
Šī video paralēlais stāsts ir par šoferi kas neskatoties un ceļu bet mobilajā ierīcē notrieca meiteni un pat aizbēga no notikuma vietas,šoferis ir kā tēlains pierādījums tam,ka tik īss un ātrs neuzmanības mirklis spēj uz visiem laikiem
sagraut otra cilvēka dzīvi,burtiski dažās sekundēs.



255 9 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

10. Ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus.- tas attiecas arī uz gājējiem.

Kāds sakars ir ar gājēju pāreju, ja video tādas nebija? Un, ja gājējs ir notrieks ejot pāri ielai pie sarkanā vai citā vietā, kur priekšroka ir automašīnai, tad saskaņā ar normatīvajiem aktiem autovadītājam ir pat tiesības pieprasīt kompensāciju par automašīnai nodarītajiem bojājumiem.

22 0 atbildēt

Es ceru, ka tu saproti, ka tu propagandē to, ka gājējiem visur ir priekšroka? Gribi haosu?

22 0 atbildēt

Un tādiem kā tu haoss ir jāpastiprina, stāstot visapkārt, ka gājējiem visur ir priekšroka? Tu vispār saproti, ka šo tevis teikto var izlasīt neatīstīti cilvēki, kas to uztevs tieši, un tagad mierīgi neskatoties skries pāri ielai, pat neskatoties uz malām. Tev to vajag?

Es jau teicu par to autovadītāju - nesaprotu, kāpēc viņš aizbēga no notikuma vietas. Varēja mierīgi apstāties un izsaukt ātros, un neviens viņam neliek stāstīt, ka viņš spaidīja telefonu un pārsniedza ātrumu. Un vainīgs viņš nebūtu, jo skuķis izskrēja uz ielas, neskatoties, un tur nebija gājēju pārejas. Tā ka atgriežamies pie sākotnēja - nesaprotu, kāpēc tika iestudēts tās sviests.

22 0 atbildēt

Sviests. Kāpēc tam čalim, kurš notrieca, bija jābēg, ja tur nebija nekādas gājēju pārejas, un tā šmara pati vilkās pāri neskatoties...

26 6 atbildēt

Iedomājies, kas par anarhiju iestātos, ja tagad visi gājēji sāktu šķērsot ielas kur pagadās.  Tie likumi, ko tu man bāz acīs, ir pilnīgi ne pa tēmu. Gājējs izskrien uz ielas un tiek notriekts un autovadītājs paliek kā vainīgais? Stulbums, tapēc arī nesaprotu, kāpēc klipa veidotāji izdomāja, ka tam čalim ir jābēg.

22 2 atbildēt

Intaram vispār ir diezgan labas dziesmas emotion

6 1 atbildēt

Ja gājējs pats izskrien mašīnai priekšā neatļautā vietā (pie sarkanās gaismas vai nepārliecinoties par satiksmes drošību), tad tā ir gājēja un nevis autovadītāja vaina. Ja mašīnā būs videoreģistrators vai arī negadījumam būs aculiecinieki, šoferis netiks atzīts par vainīgu. Punkts.

Nevajag iedomāties, ka gājējs tagad ir karalis it visur un visās situācijās.

2 0 atbildēt
Atnācu lai ieliktu mīnusu
2 1 atbildēt