local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunā LOTR seriāla drošība ir vārdu "tev nebūs tikt cauri" cienīga5

LOTR jeb pilnā nosaukumā "Lord of The Rings" grāmatu un filmu franšīzes fani noteikti kļuva priecīgi, uzzinot, ka Amazon savai straumēšanais vietnei "Prime" veidos ar šo Dž. R. R. Tolkīna grāmatām saistītu seriālu. Amazon par naudas trūkumu nav jāsūdzās, tā kā seriāla kvalitāte solās būt augstā līmenī. Bet kopš tika paziņots par seriāla izveidi par to, kas tur varētu notikt ziņu nav bijis daudz un tam ir labs izskaidrojums.

Seriāla scenāriju autoriem paredzētā vieta ir burvja Gendalfa slavenākās frāzes "You Shall Not Pass" cienīga, kad ir runa par slepenību. Svešie tur cauri netiks. Kāpēc? Uz to vislabāk atbildēs citāts no Amazon Studios priekšneieces Dženiferes Salkes intervijas ar "Hollywood Reporter":" Tur ir lieliska rakstnieku istaba aiz slēga un atslēgas. Viņi jau veido ļoti labu materiālu. Viņi atrodās Santamonikā. Lai iekļūtu tev jāiziet caur drošības pārbaudi un visi logi ir aizlīmēti. Aiz rakstnieku telpu durvīm sēž apsargs un, lai tiktu tur iekšā ir jāiziet pirkstu nospiedumu pārbaude, jo rakstnieku telpā uz tāfeles ir viss par pirmo sezonu."

Apbrīnojama drošība priekš seriāla pirmās sezonas vai ne? Man šķiet tur cauri tiktu tikai, kāds, kam jau ir Lielvaras Gredzens. Līdz šim ko līdzīgu biju dzirdējis tikai par "Troņu Spēļu" un Marvel filmu "ražošanu." Tā kā seriāla gaidītāji, ziņas par sižetu gaida ar līdzīgu nepacietību kā Gollums meklēja savu "dārgumiņu".

Viena no taustāmakajām ziņām ir seriāla oficiālā twittera konta twīts, kurā ir Viduszemes karte un teksts Septiņi no rūķu lordiem viņu akmens gaiteņos. Šis citāts nāk no teksta, kas ir uz Lielvaras Gredzena (tas gredzentiņš, ko nabaga Frodo visu Gredzena Pavēlnieka laiku centās dabūt līdz Mordorai un iemest vulkānā) un tiek spekulēts, ka tā ir zīme, ka seriālā tiks attainoti notikumi pirms Gredzenu Pavēlnieka trioloģijas.

Vai tu gaidi šo seriālu?

 
26 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Uz gredzena rakstītas divas rindiņas no garākā pantiņa, kur ir arī par rūķiem emotion

Jā, gaidu šo seriālu jau 20 gadus ...

2 0 atbildēt

Uz gredzena rakstīs "One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all and in the darkness bind them" Nekas par rūķiem emotion  

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt