local-stats-pixel fb-conv-api

Īstu vīru mūzika!28

Te vairs neiet runa par tām jauniešu gudrībām ''katram savs, katrs klausās ko grib, vai arī katrs piekopj tādu dzīvi, kāda viņam patīk)
Negribu, lai jūs, mani draugi, strīdaties. Bet būsim reāli, kas var būt vīrišķīgāks par īstu metālu? ... (nerunāju par jaunajiem screamo, nu-metal, emo un pārējiem smagā metāla apkaunojumiem....) ...par viņiem publisks Fuj! Bet tas jau ir cits stāsts...
...runa iet par to, ka metālu šajā paaudzē neciena... it īpaši tie jaunie, sīkie 12-16 gadīgie bērni... reps, tehno... gluži kā.. pīpāt, jo tas ir stilīgi... (nu kā piemērs..)
Jūsu zināšanai...metāls vieno un iedvesmo..., nevis kā reperi viens otru nogalina.. veido bandas... šausmīgi noskatīties, kā lielākajai daļai cilvēku ir ieskalots, ka metāls ir tas ļaunais, tas nepareizais... un brīnās, kāpēc jūsu bērni izaug par mīkstiem gejiem...bandītiem, urlām... kur Tu esi redzējis metālistu, kurš Tev ne par ko uzbrūk.. vai vēl labāk ņem un apzog Tevi ? (ir izņēmumi...vienmēr ir izņēmumi.... nogalēt tos kauna cēlājus...
Noskatieties šos dažus mūzikas video...par spīti tam, ka jums ir teikts, ka metāls ir ''sūds'' vai arī esat dzirdējis nepareizo ..(ja tā var teikt) metālu...
Izbaudiet.. nēesiet stūrgalvīgi.... un pasūtiet dirst to draugu, kurš jums saka, ka esat stulbs vai debīls, jo klausaties metālu... tas nav draugs!!
(Man personīgi ir prieks, ka es piederu pie šāda cēla dzīvesstila... varu droši apgalvot, ja būtu gājis citu ceļu.. būtu ''saldais'' , vai kaut kāds kretīns, kurš Tev gribēs sadot pa galvu, jo ne tā paskatījies uz viņu... metāls ir tas, kurš mani ved uz pareizā ceļa... ) ....jā.. man neinteresē tie jūsu mīnusi.... vai plusi... OK
Gribu dzirdēt jūsu domas... (ja Tu esi stūrgalvīgs pajolis, lūdzu neraksti....esmu pārliecināts, ka Tevi normāli cilvēki ignorēs.)
---- Ja vien jūs zinātu, kādas izjūtas ir īstā koncertā, vai tusiņā, kur Tev apkārt ir nepazīstami cilvēki, kurus Tu vari droši saukt par brāļiem, jo īstie Tevi mošpitā vienmēr piecels, kad Tu būsi kritis... kāds vienmēr Tevi ieraudzīs, ja paliks tev slikti... nebūs cilvēki, kuri malā stāvēs un skatīsies... savējie par savējiem šai dzīves ceļā pastāvēs... es runāju par īstajiem Metalheadiem... nevis tautā sauktajiem pozeriem. ----











105 8 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

"Ja vien jūs zinātu, kādas izjūtas ir īstā koncertā, vai tusiņā, kur Tev apkārt ir nepazīstami cilvēki, kurus Tu vari droši saukt par brāļiem, jo īstie Tevi mošpitā vienmēr piecels, kad Tu būsi kritis... kāds vienmēr Tevi ieraudzīs, ja paliks tev slikti... nebūs cilvēki, kuri malā stāvēs un skatīsies... savējie par savējiem šai dzīves ceļā pastāvēs... es runāju par īstajiem Metalheadiem..."

Šo ir nācies piedzīvot un pārdzīvot. Respekts!

20 1 atbildēt

ļoti patīk šajā kultūrā, ka katrs ir ar savu viedokli un nevienu headbangeru neesu redzējis lupatas veidolā

16 0 atbildēt

They can't stop us. Let them try, For heavy metal We will die !

15 0 atbildēt

Ir viena problēma, tas, ka katra subkultūra sevi stāda augstāk par citām. Paņemsim izplatītākās-

Reperi, metālisti, hiphoperi, saldie.

Hiphopers uzskatīs ka metāls, klubņiki, elektro un saldie hīti ir sūds, hiphops ir super.

Metālists uzskatīs, ka reps, klubņiki, elektro un saldie hīti ir sūds, metāls ir super.

Urlas uzskatīs, ka  metāls, reps, ko izpilda normāli hiphoperi, ir sūds,  saldie hīti ir sūds, elektro, klubņiķi, lēts reps ir z####s.

saldie uzskatīs, ka metāls nekur neder,  undergraunda hiphops ir pārāk naidīgs, metāls ir smags un iznīcina, saldie hīti un lēti klubņiķi ir super.

Par mani- Esmu klausījies metālu, nu nesaista viņš. Nav tā mūzikas lādiņa, kuru iegūstu, klausoties citus stilus. Es pat nemāku izskaidrot, kā tas ir, bet jums ir tieši tāpat no metāla. Jūs, metālisti, klausieties, un gūstat to lādiņu no mūzikas, kas jums patīk un izraisa labas *cijas.

Ja to varētu izsaidrot, kāpēc tieši tā  notiek, tad tas, kam tas izdotos, dabūtu Nobela prēmiju.

Es klausos klubu hītus, hiphopu, hardstyle, dažas roka dziesmas. Ar ko es esmu sliktāks par metālistiem?

Otra lieta, kas metālistus bieži vien poziconē kā agresīvus, nevīžīgus, ir stereotipi un propoganda.

Pagaidām, tiešām, neesmu saticis nevienu metālistu, kas tiešām būtu ļauns vai zagtu. Taču arī kopēju valodu ar viņiem ir grūti atrast, jo viņi dzīvo savā pasaulē un savos priekšstatos par to, kas ir pareizi un nereti noliek citas subkultūras(Kā lielākais vairums no subkultūrām). Citēju: "(Man personīgi ir prieks, ka es piederu pie šāda cēla dzīvesstila... varu droši apgalvot, ja būtu gājis citu ceļu.. būtu ''saldais'' , vai kaut kāds kretīns, kurš Tev gribēs sadot pa galvu, jo ne tā paskatījies uz viņu... metāls ir tas, kurš mani ved uz pareizā ceļa... ) ....jā.. man neinteresē tie jūsu mīnusi.... vai plusi... OK"

Tā tas būs mūžīgi. Lielākais vairums, kurš piederēs pie kādas subkultūras vai reliģijas, nespēs pieņemt citu subkultūru taisnību un uzskatīs, ka viņa subkultūra ir tā vienīgā, īstā, galvenā.

10 0 atbildēt

trekns +emotion

8 0 atbildēt

Nenosaukšu power metālu par īstu vīru metālu, tādu "īpašību" es attiecinātu uz kādu citu gan, bet kopumā tava ideja ir pilnīgi pareiza.

6 0 atbildēt

Ideāls raksts!

Pilnībā piekrītu par šo teikumu "kas var būt vīrišķīgāks par īstu metālu? "  emotion

5 0 atbildēt

man vislabak patik kad smagas muzikas piekritejus sauc par *, bet nu reperi jau vienmer savas dziesmas sudzas cik viniem gruta dzive utt. :D kartiga muzika ir vai nu roks vai metals, es prieksroku dodu rokam.

4 0 atbildēt

Beidzot kāds cilvēks ar normālu un veselīgu uztveri, beidzot ko tādu redzu!

3 0 atbildēt

Objektīvi skatoties, raksta autors ne ar ko nav labāks par visiem viņa pieminētajiem saldajiem vai reperiem, jo principā dara to pašu - noliek citus mūzikas žanrus, tā īsti neko par viņiem nezinot.

2 0 atbildēt

\m/

1 0 atbildēt

baigi labs es pats klausos smago metālu, bet man nepatīk šādi solisti kuri kliedz smalkā balsī, man labāk tādi kā sepultura bija kādreiz vai mūsu pašu skyforger, bet muzons labs

1 0 atbildēt

ieliktās dziesmas-lieliskas. emotion

 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ajjjjjjjjj es nemaz neklausijos jo zinu kurs klausas tadu muziku tsm neipasi gribas dzivot

0 0 atbildēt

neesmu vīrs, bet pilnīgi piekrītu ++

0 0 atbildēt

Visam šim pasākumam, manā skatījumā, ir tikai viens mīnuss. Ja indivīds klausās metālmūziku, apmeklē ar to saistītos pasākukums, visādā ziņā pieder pie šī, tā saucamā, dzīvesveida, ļaudis uzskata par pašsaprotamu, ka viņam arī jāizskatās atbilstoši. Izklausās gaužām primitīvi, bet fakts.

1 1 atbildēt

sauc mani kaa gribi, ja es klausos metaalu, tad tas ir slipknot, korn vai coal chamber...

btw mans muzoons ir breakbiits, dnb, dubsteps....

0 2 atbildēt

Autor un tu šo te "zbrodu" sauc par metal?

Manowar, Judas Priest, Hamerfall ir geju metāls... saprastu ja būtu ielicis tādus grandus kā Burzum. Bathory. Sepultura (veco ar Maxi), Celtic Frost, bet nē jāiebāž šis te pediņgals

1 4 atbildēt

vemt gribās

1 6 atbildēt