local-stats-pixel fb-conv-api

Industrial Music203

Nu tā, nedaudz pastāstīšu par industriālo mūziku, ceru ka patiks, informāciju es meklēju, tāpēc ka es neko daudz par to nezinu un es gribēju uzzināt kautko par viņu. Man iešāvās galvā ideja, ka varētu arī padalīties ar jums informācijā, kuru es nosakidroju.:)

Industriālā mūzika ir eksperimentāls ar elektronisko mūziku saistīts žanrs, kas ir radies 1970. gadu vidū. Par industriālās mūzikas aizsākumu parasti uzskata ierakstu kompānijas "Industrial records" nodibināšanas laiku un grupas Throbbing Gristle izveidošanos.

Vēlāk 1980. gados industriālā mūzika mainījās: attīstījās vairāki apakšžanri un industriālā mūzika apvienojās ar dažādiem citiem mūzikas žanriem, radot, piemēram, Industriālo deju mūziku, Industriālo roku, neofolku un citus mūzikas žanrus, lielākoties arī gandrīz pilnīgi zaudējot sākotnējo industriālās mūzikas skanējumu un koncepciju.

Viens no indutriālās mūzikas sākotnējiem mērķiem bija veidot antimūziku - protesta formu pret tajā laikā pieaugušo mūzikas komercialitāti , tādejādi laužot daudzas mūzikas pamatpazīmes. Sākotnējā industriālā mūzika bija avangarda mūzika, kurā tika izmantots liels daudums tam laikam netradicionālu mūzikas instrumentu un un skaņojumu, izmantojot tā laika elektroniskās mūzikas tehnoloģijas. Tematiski indutriālā mūzika daļēji ietekmējās no tā laika pankroka radikālajām sociālpolitiskajām idejām un izteiksmes veida paņēmieniem, pārvēršoties daudziem transgresīviem un provakatīviem tabu tematiem un veidojot šokējošas perfomances.

Kultūras izcelsmes valstis: Apvienotā Karaiste, Kanāda, Vācija un ASV.

Izmantotie instrumenti : sintezators, bungu mašīna, ģitāra, bungas, modificēti elektroniskie mūzikas instrumenti, nemuzikāli priekšmeti, vēlāk arī sekvanceris, sempleris, taustiņinstrumenti.

Nosaukšu dažas no industriālās mūzikas grupām: Celldweller, Filther, Hoe To Destroy Angels,Swans, Oomph!, Die Krupps, Godflesh, Porcelain And The Tramps, utt.

Un pašmāju gruppa (N)egative01

Šī ir informācija, kuru es atradu!

14 0 203 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 203

0/2000

Šitiem every day is halloween. 

0 0 atbildēt

Man patīk industrial dance un pati klausos daudzus industrial. emotion

0 0 atbildēt

wow! soooo much missing, man! err... woman >.<

and what about stuff like this? http://www.youtube.com/watch?v=qfMlbZqRQX0

cuz umm... it's awesome! 

0 0 atbildēt

Klausoties pārņem vienveidības sajūta. Vai varbūt vienkārši ne tos spilgtākos piemērus ieliki.

0 0 atbildēt
A kur Ministry , labãkã grupa šajã žandrã Kur Ministry
0 0 atbildēt
Speedcore, terrorcore, gabber, breakcore.
0 0 atbildēt