local-stats-pixel fb-conv-api

Iemesli, lai sāktu skatīties anime!39

168 3

Čau, spoki! Šoreiz es izveidoju rakstu par to, kāpēc gan uzsākt skatīties anime! Pats jau kādu laiku skatos, un reāli iesaku citiem! Šeit būs pāris iemesli.

168 3 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

hentai. emotion

8 0 atbildēt

Jā vispār ar daudziem, kad parunā par animi, viņiem tā asocējas ar hentai  emotion  , un tad tik aiziet runas, bet īstenībā daudzas animes ir tālu no hentai, un diemžēl iestātīt to ir grūti.

4 0 atbildēt

Nē, laikam ne priekš manis. Lai piedod visi anime cienītāji, bet nekas tāds nesaista. emotion 

4 0 atbildēt

Es jau kādu laiku skatos japāņu multenes. Liela izvēle. Protams kissanime.com manuprāt ir vislabākā vieta kur skatīties. Multenes gan dublētas, gan ar subtitriem angļu valodā un nav pirms katra klipa jānoskatās kaitinošs reklāmas klips. Daži (esmu redzējusi daudz) anime, kas man patika linki (kissanime):

https://kissanime.to/Anime/Shigatsu-wa-Kimi-no-Uso (Your lie in april) ir aizskustinoša drāma, kura liks tev raudāt

https://kissanime.to/Anime/Fullmetal-Alchemist-Brotherhood Joti augstu vērtēta, ar piedzīvojumiem, jokiem un dzīves jēgas meklējumiem. 

https://kissanime.to/Anime/Toradora-Dub Romantiskā komēdija, kura galvenie varoņi vēlas tos, kurus nevar dabūt, bet neredz, kas ir acu priekšā.

Ja links gadījies ar subtitriem, bet jūs vēlaties dublētu versiju, tad labajā malā varat izvēlēties saistītajos linkos dublēto versiju, ja tāda ir. Protams tas strādā arī otrādāk. 

3 0 atbildēt

Esmu apsēsta ar anime un reāli, Iwatobi swim club iedvesmoja man iet peldēt emotion Jauks raksts !  emotion 

3 0 atbildēt
Mans top 3 3 Tokyo ghoul 2 Shingeki no bahamut genesis 1 parasite
2 0 atbildēt
Patīk nopietnas animes kā Attack On Titan ,Full Metal Alchemist Brotherhood , Ergo Proxy ar izņēmumiem One Punch Man . xD Bet tādas super kawaii un perversās ir iemesls kāpēc internets ienīst anime skatītājus.
2 0 atbildēt
pashlaik vislabakas liekas gegas un amwap loooti pat iesaku.filmas multenes speles muzika atteli utt.ja telefons no parladeshanas judzas nost nevainojiet mani.pashai 4aparati tutu aizgaja no parpules ladeshana.tagad jau nets par velti.LMT var ladet uiui.
0 0 atbildēt

Pārāk daudz stereotipu grozās ap šo tēmu. Ja Tu skaties anime, automātiski esi weeaboo ar pilnu gultu hentai spilveniem.  emotion  Katrs izvēlas ko skatīties, man anime ir vienā plauktā ar seriāliem - nepatīk sižets, neskatīšos (Lai gan pēdējā laikā no anime stabili 70% ir  emotionemotion 

"Violet Evergarden" labākais ko esmu redzējis!   emotion  

0 0 atbildēt

Kaut kā tomēr negribās skatīties anime. Pašam neliekas tas tā normāli tomēr emotion

0 0 atbildēt

http://coalgirls.wakku.to/

tas kur parakties..... pabeigtajos projektos var daudz interesanta atrast

0 0 atbildēt
vap sasiza
0 0 atbildēt
aizmirsu vel tak ira kape.cc
0 0 atbildēt
ha mobkino amvap gegas lade un skaties cik uziet.man pat prieksh tam ira atsevishk mobilais.
0 0 atbildēt
esmu redzejusi van piece.naruto. bleach.bagugani digimoni beyblade pokemoni.utt anime rulle.bet es tev nepiekritishu par isajam serijam.man bijis serials kuru skatishanai pagajis vairak pa gadu.712 serijas.uh jabrinas ka mobilais iztureja vinas ladeshanu.
0 0 atbildēt
Hei,tu neesi vienīgā, mans puisis arī riktīgi fano par viņām, skatās bieži,onkulim pieder anime veikals anime-san.lv emotion
0 0 atbildēt
No problemo!
0 0 atbildēt

Ja saproti krieviski, tad ej uz animeonline.su Tur ir papilnam anime bezmaksas, visi žanri emotion

0 0 atbildēt

Krieviski saproti?

0 0 atbildēt
Viņiem labie porniķi
0 1 atbildēt