local-stats-pixel fb-conv-api

Filmu mīti - ATMASKOTI27

733 14

Gadu gaitā filmās redzētas dažādas lietas. Šiem dažiem izplatītajiem mītiem ir jādara gals un jāskatās filmas bez pekstiņiem!

733 14 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Par sirdi nav taisnība,viņu var retos gadījumos ''piestartēt'',

34 1 atbildēt
8. - muļķības - apstājušos sirdi var reanimēt/iedarbināt, 12. neprasa nekādu stundu ( varbūt kādos 80.gados, bet ne jau mūsdienās )... Daudz kļūdu, neprecizitāšu, fakti no dibena izvilkti..
26 0 atbildēt

Hloroforms nostrādā momentā, ēteris arī ātrs - kas bijis sovoku armijā, mazās aizlakotās pudelītes no medpunktu krājumiem atceras. Šaut ar diviem daiktiem var, tas bija aktuāli, kad bija lēnas / neautomātiskas pistoles, principā līdz 2. pasaules kara vidum. Padomju pusē šito sauca par maķedonisko šaušanu. Līdz ar automātiskajām pistolēm prasmes vairs nebija noderīgas. Klusinātājam jēga ir neļaut saprast, no kurienes nāk šāviens - troksnis ir, bet kā no visām pusēm, tu nevari uz avotu paskatīties. Un policija pieaugušos sāk meklēt 24 stundas pēc pazušanas - visur ir tā. Bērnus uzreiz.

10 0 atbildēt

visu dzīvi es ticēju meliem  emotion 

10 0 atbildēt
Par 8. Cik var citi gudri muldēt, ja pat nezina vienkāršus medicīnas pamatus. Parasti, kad apstājas sirds(nosacīti) ir tā saucamā fibrilacija, tas nozīmē, ka sirds muskulis hautiski trīc un raustās, tā pat, kā var raustīties acs plakstiņš, un šajā brīdī sirdi var dabūt atpakaļ normālālā ritmā, ja izmanto defibrilatoru,kurš ar spēcīga elektriskā šoka palīdzību aptur sirdi pilnīgi uz niecīgu laika sprīdi, un pēc šī restarta sirds var sākt atkal normālā ritmā pukstēt. Un kad ir fibrilacija, kardiogramā (raustītā sirds ritma līnija) ir nevienadas saraustītas līnijas. Bet tā, kā rāda filmās, ka ir taisna līnija un šie ķeras pie defibrilatora un sirds atkal sāk pukstēt ir muļķības,jo kad ir taisnā līnija tas nozīmē, ka sirdij ir beigušās jebkādas enerģijas rezerves un pieraksta nāves laiku! Ja izlasīji paldies emotion
8 0 atbildēt

4. filmās taču taisa skaņu. Nav jau tā, ka ar klusinātāju bez skaņas.

8. Ja sirds apstājas, to nevar atdzīvināt???? Par netiešo sirds masāžu, par tiešo sirds masāžu laikam neko neesi dzirdējis? medicīniskos kursos neesi bijis?

9. ar diviem ieročiem var panākt divas reizes lielāku uguns pārklājumu. Tādā veidā piespiest ienaidniekam slēpties, bēgt vai gulties. Jā, precizitāte ir zema, bet to var izmantot piemēram, mainot pozīcijas, vai brīdī, kamēr pārinieks mēģina pamest savas pozīcijas vai mēģina apiet ienaidnieku.

Attēlā ir attēlots Neo no filmas Matrix. Neo bija pārdabiskas spējas. Ja cilvēks var nolocīties no lodēm, kāpēc lai viņš nevarētu šaut ar katru aci? Ar vienu aci tēmē ar vienu ieroci, ar otru - otru.

7 0 atbildēt

3. gan jā gan nē. Pat 9mm pistoles cauri lētajām ķīniešu piekarāmajām atslēgām. Tai pat laikā ja ir ļoti laba atslēga tad to tikai ar .308 kalibra garo stobru  var nošķaidīt

5 0 atbildēt

Labi sāksim visszinošais autor!

1. Cilvēka zobi ir spējīgi sagrauzt pat akmeni un arī metālu,izvilkt gredzenu ir pagruti bet ne neiespejami kur nu vēl Rembo!  emotion  

2.No kosmosa jā bet no citurienes ir iespējams redzēt atkarīgs no apstākļiem!

3.Tu zini ar kādu ātrumu un spēku lido lode? ar pāris šāvieniem tā ne tikai izšķaidīs to slēdzeni bet arī durvīm nodarīs skādi!

4.Troksnis slāpē šāviena skaņu un tas ir mazāk skaļāks nekā šaujot bez.. wtf nu?

5.Atkarīgs no cilvēka un hloroforma daudzuma pielietojuma!

6.Atkarīgs ir no apstākļiem, no ģimenes un arī valsts un vietas kurā dzīvo!

7.C.S.I esi redzējis? Latvijā var būt tā ir..

8.Tu esi daunis toč! 

9.Pat ļoti ir iespējami! sarežģīti,bet iespējami.

10. Vairāki km vakuuma? nopietni da labi pats pārbaudīji vai mēriji.

11. ja debesnirējam ir speciālas kameras un austiņas un t.t protams kad var,kas tu pat filmas un triku izpildītājus neei redzējis?

12.Jau atkal atkarīgs no kurienes un kuras vietas un bļ....  ko tieši vajag uzzināt..var 1minūti var 5 min. var pat entos gadus ar nečego neatrast   emotion  

Karo4 ja nezini neraxti!

7 2 atbildēt

7. pilnīgi neloģisks.

Kriminālistika ir, vienkāršiem vārdiem sakot, zinātne, nevis kaut kādu problēmu risinātājs, tāpat kā, teiksim, fizika. Kriminālprocess ir likums, uz ko kriminālistika balstās. Un tas "dod atbildes uz visiem jautājumiem un atrisina noziegumus" šajā kontektstā ir tas pats, kas "vāc pierādījumus". Lai kaut ko atrisinātu, ir jāvāc pierādījumi, ar kuriem tad tālāk galvenokārt darbojās kriminālistikas eksperti - joprojām runājam par kriminālistiku - tā ka tā pierādījumu vākšana atrisina noziegumus. 

Izmantojot "sarežģītus" vārdus, ir ieteicams zināt, ko tie nozīmē. Un nosaukt kaut ko par mītu, pēc tam paskatīties uz to no otras puses un nosaukt par patiesību - what?

5 1 atbildēt

1. un 5. ir muļķības. Pats vienreiz melnajā tirgu nopirku holofromu un efekts bija tāds pats kā filmās.

un 1. pirms kādiem 2 gadiem man bija militārā dūmu granāta un gredzenu bija ļoti vienkārši noraut, pat bez nekādas piepūles.

3 0 atbildēt

9. Ja jātēmē, tad neko, bet ja ir iedresēta šaušana muguras smadzeņu līmenī bez piedomāšanas, kad roka pieņem trāpījumam ideālu stāvokli, tad īzī. Tāpat kā neviens īpaši nedomā, kā jāliek kāja aiz kājas, vienkārši ņem un iet.

Galu galā - arī ēdienu mutē var trāpīt ar divām dakšiņām reizē.

2 0 atbildēt

Autors neko nejēdz. 

3 1 atbildēt

tru story

2 0 atbildēt
Ne lv emotion
1 0 atbildēt

aplami emotion

1 0 atbildēt

Tā jau arī ir!

1 0 atbildēt

aizmirsu ar kuru pistoli bet man liekas,ka ar to pašu K9 var mierīgi pāršaut slēdzeni...tu taču nestāvi kilometra attālumā lai šautu uz slēdzeni,turklāt lode lido apmēram 700 metri sekundē...

1 0 atbildēt

12. Mūsdienās tas notiek uzreiz, turklāt to var izdarīt arī pēc zvana beigām.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

par zvanu, vaitad nav ka uzreiz var isekot?

0 0 atbildēt