local-stats-pixel fb-conv-api

Es ģitārists.47

194 20

Tātad pastāstīšu mazliet par sevi kā ģitāristu. Sāku spēlēt kad man bija 15 gadi. Spēlēju katru dienu cenšos iekļauties stundā. Protams arī ir dienas kur spēlēju līdz 4h un varbūt pat 5h. Izkrīt jau arī kāda diena kad nevar paspēlēt piem ka nežēlīg slims vai kādas citas darīšanas utt. Pirmā dziesma ko iemācijos bija Metallica - The Day That Never Comes. Uz reiz zināju ka spēlēšu solo un visas tās padarīšanas. Tad jau sanāk ka esmu lead gutiar. Kautkā baig pie tās "metallica" pielipis esmu. Tagat ari klausos un neapnīk, bet ir jau arī citas grupas kuras man ļoti patīk un no kurām iedvesmojos. Zinu tik kādas 12 vai 13 dziesmas nospēlēt. Parasti jau nemācos tādas ļoti vienkāršas dziesmas. Patīk tādas grūtākas lai ir kautkāda atīstība viņas iemācoties. Nu tās 12 vai 13 dziesmas lielāka daļa ir Metallica. Tas citas grupas kuras klausos un no kurām iedvesmojos ir Firewind, Hammerfall, Blind Gurdian, Kamelot. Nu tās ir tie lielāki favorīti. Protams vel jau no daudz dažādām grupām klausos dziesmas. Mīļākas albums ir Metallica Ride The Lightning. Tas jau ir thrash metalla sakums. Tātad es kautkāds Thrash, Heavy, Power krustojums. Esmu jau par klasiku un uzskatu ka vislabāka mūzika ir radīta senāk nevis mūsdienās. Nu protams mūsdienās arī ir laba mūzika. Vel jau man ļoti patīk tie akustiskie gabali. Kurus ir radijuši metala grupas. Ņemsim par piemēru Blind Gurdian - Bard's song, Hammerfall - Always Will Be un tāda garā. Kādu balādi jau arī var paklausīties piemēram Scorpions - Still Loving You, Stratovarius - 4000 Rainy Nights. Daudz jau par teim koveriem runāju. Pašam arī kautkas jāsacer. Protams ir visādi rifi un liki pierakstīti. Licis arī esmu kopā. Vienu dziesmu jau sen saliku (piemetīšu video ar linku). Tagat strādāju pie vienas dziesmas kopā ar savu grupu. Kad saliksim kopā ierakstīsim ja būs tāda iespēja. Nu cik mēs grupā pagaidām 3 cilvēki. 2 ģitāristi un bundzinieks.Tad jau te pat arī varu pierakstīt ka ja kādam ir interese var pieteikties. Meklējam dziedātāju un basu. Mēģu telpa mums pa velti, vismaz pagaidām, bet kārtīga mēģinājumu telpa. Atrodās Bauskas novadā, Uzvarā. Tad jau jasamet vel tie video linku ar koveriem un to dziesmu un tā arī nobeigšu šo rakstu.
1. video - Tā manis sacerētā dziesma. Kāds pusotrs gads kopš spēlēju kad sacerēju.
2. video - Always will be kovers. viena no tām akustiskajām dziesmāk kas patīk.tikai man nav akustiskās ģitāras.
3. video - Fade to Black. dziesma ko vienmēr nospēlēju ja piesēžos pie ģitāras. 4. video - For Whom the Bell Tolls. ļoti vienkārša dziesma un arī viena no mīļākajām. spēlēju kopā ar savu draudzeni un grupas biedri.
5. video - kad uzstājos pirmo reizi publikas priekšā. jā es zinu ka man tur daudz kļūdu. :D tas jau bija tikai tad kad gadu tik biju spēlējis ģitāru.
http://www.spoki.lv/kinomuzika/Krizixs-guitar-gear/332023 - Mans Guitar Gear.
http://www.spoki.lv/kinomuzika/Mani-custom-mediatori/328241 - Mani singature mediatori.











194 20 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

tiri okk !!:)

dziivee noteiti butuu savadaakkk tapee nevaruu teikt ka labii:D

0 8 atbildēt