local-stats-pixel fb-conv-api

Dj Tiesto11

DJ Tiësto ir pasaulē pirmais dīdžejs, kuram uz savu solo uzstāšanos izdevies pulcēt vairāk kā 25 000 klausītāju, pirmais DJ, kurš uzstājies Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā (2004. gadā, Atēnās).

Pasaules slavu guvušais DJ Tiësto dzimis 1969. gadā un viņa īstais vārds ir Tijs Verwest. Pirmās kompozīcijas sacerējis jau 12 gadu vecumā, bet pirmā uzstāšanās (vietējā klubā, kurā vienlaikus varēja uzturēties ne vairāk kā 200 apmeklētāju) notikusi, kad Tijs bijis tikai 14 gadus vecs. Jaunrades sākumā viņam apkārt nav bijuši citi dīdžeji, līdz ar to viņa daiļradi neietekmēja citu idejas un citu mūzikas stils, tā DJ Tiesto attīstot tikai sev vien raksturīgo un unikālo stilu.

DJ Tiësto mūzikā bijuši dažādi periodi, spēlējis acid house un new beat, house, trance…, bet, kā apgalvo pat dīdžejs, ar saviem šoviem apceļojot pasauli, guvis daudz dažādu iespaidu, kas radījuši īsto DJ Tiësto, kura uzstāšanās laikā klausītājs spēs izbaudīt visu - gan trance, gan house, gan techno un šo stilu sajaukumu droši var dēvēt par labāko, ko deju pasaule piedzīvojusi.
DJ Tiësto savas uzstāšanās laikā necenšas izmantot „gabalus”, kas populāri dotajā brīdī, bet gan vadās pēc savām sajūtām, turklāt, tas viņam izdodas tik veiksmīgi, ka atmiņā paliek uz ilgu laiku.
Hitu statusu ieguvušie DJ Tiësto skaņdarbu saraksts ir milzīgs: Traffic, Sparkles, Delirium feat. Sarah Mc Lachlan – Silance, Green Court feat. Devision – Shining (DJ Tiesto remix)…..

47 9 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Fuc**ng Sh*T! Lai jums labi sarijās ripas un nomirstat tai koncī! emotion Nesaprotu kā varat klausīties ko tādu ko tagad 5gad;igs bērns varētu uz pc salikt!?... emotion Best wishes! emotion
3 1 atbildēt
emotion mūzikas dievs !!! emotion
2 0 atbildēt
Klausāms :)
2 1 atbildēt
DA BEST DJ :******* :D lethal industry, adagio for strings, delerium - silance, touch me, traffic ir vienkaarshi nepaarspeejami hiiti emotion Un vinja muuzika tieshaam ir dazhaada... lilhoney, ejam kopaa uz to konci? :D
2 1 atbildēt
Skaistas dziesmas. Ļoti labs trance. emotion emotion emotion
1 1 atbildēt
Waaaaah*))) besT of Da BesT of Da BesT* +}}}}
2 2 atbildēt
basi daard vinja atraugaas.. taa patiik vinja muuzikaemotion bilete jau plauktinaa staav
1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labs. emotion

0 0 atbildēt
Un pavisam driiz buus ieksh Arena Riga!!! emotion
0 1 atbildēt
Paul van DYk labāks
2 3 atbildēt