local-stats-pixel fb-conv-api

Divi mani nelielie mixi ar TRAKTOR20

4 3

Kaut kad jau diezgan pasen es nodarbojos ar mixu veidošanu, bet tas bija vēl tad, kad man pašam bija Dj pūlts un visas nepieciešamās lietas, bet tad es no tā visa atteicos, jo man vairāk piesaistījas citas lietas, kas saistās ar programmmēšanu, dizainēšanu un video veidošanu un tādām lietām, tāpēc es pametu Dj, karjeru to pat tā īsti nemaz nesākot..

Izdomāju, ka vismaz varētu ar Jums padalīties šeit ar saviem tiem diviem darbiem, kas man tika izveidoti un kaut kur jābūt itkā vēl kādam, bet tagad bija slinkums viņus meklēt un ievietot varbūt kaut kad vēlāk atradīšu. Galvenais atgādinat man ja es pats neielieku savus vecos darbus mūzikas..

Varam izteikt savu krituku vai kaut kas patika un ja nepatika, tad kas tieši nepatika, lai vismaz man pašam māc intrese par saviem vecajiem darbiem vai man bija jēga kaut ko turpināt vai tomēr pareizi, es darīju, ka es visu to Dj lietu pametu un nemaz tā kārtīgi neturpināju, jo man vismaz īpaši to nepatika darīt un varbūt es īsti tajā visā neiegūldiju savu darbu un laiku, lai panāktu vēlamos augļus, kas būtu bijuši vajadzīgi.





4 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000