local-stats-pixel fb-conv-api

Debesskrāpji12

14 0

Šoreiz globālajā tīmeklī uzgāju kko no tā saucamās industriālās mūzikas žanra. Lai gan dziesmai miks tiks oficiāli izlaists vien astoņpadsmitajā septembrī, sagatavotais paraugs ļauj domāt, ka skaņdarbs būs izdevies. Iespējams, ka kāds rūdīts industriālās mūzikas cienītājs iebildīs pret šī skaņdarba attiecināšanu uz industriālo mūzikas žandru, taču vienmēr vari atstāt komentāru ar savu viedokli zem raksta.

klausies, vērtē, komentē emotion

14 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

"Detroit Diesel" ir harsh EBM spēlējoša grupa, "Eisenfunk" tože ir EBM. UN EBM ir saīsinājums no "Electronic body music", kur šeit parādās industriāls mūzikas žanra apzīmējumā... gribētu uzzināt? 

2 0 atbildēt

Varbūt, ka šamie ar to saprot urbāno mūziku, taču es jau pačekoju urbānās mūzikas izpausmes, kas ir Rihanna un Beyonce, abas gan ir pilnīgs musors.

Taču, ja atmiņa mani negāž iekšā, deviņdesmitajos ar urbāno mūziku saprata tieši klubu mūziku. Ja es kļūdos, piedod.

Jebkurā gadījumā paldies par sakarīgo diskusiju. emotion  

2 0 atbildēt

Tas nav industriāls, tas ir kaut kāds klubņiks...

0 0 atbildēt

Tu neesi nepieklājīgs. Tas arī ir industrial rock vai arī, saīsinot - industrial. 

Termins “industriālā mūzika” valodā ienāca no jaunās industriālās mākslas performances teroristu grupas "Throbbing Gristle" leksikas. Viņu līderis Dženesis Pī Oridžs 1976. gadā nāca klajā ar jauna muzikālā žanra ideju. Tas sakņotos nevis āfrikānisko ritmu iedvesmotajā rokmūzikā, bet gan būtu kaut kas patiesi jauns – mūzika industriālo fabriku modernajiem vergiem (šis jēdziens bija precīzs, jo viņi uzskatīja, ka “industriālais darbs ir verdzība, sagraujošs un lieks institūts&rdquoemotion, kas iemiesotu sevī Frica Langa filmas "Metropole" garu un izskanētu šņirkstošos cieņas apliecinājumos industriālajam uzvaras gājienam un lielpilsētnieciskās dzīves sērgām. Intervijas ar Pī Oridžu ir pretrunīgas. Domājams, viņš nonāca pie nosaukuma “industriāls”pusdienojot ar savu draugu un mākslinieku Monte Kazaza, kuram viņš izskaidrojis savas muzikālās teorijas par “industriālo mūziku industriālajiem cilvēkiem” būtību, un Monte norādījis, ka “industriālā mūzika” ir nosaukums, kuru viņš esot meklējis. Tas bija neromantiskākais nosaukums, kādu vien viņi spēja izdomāt, taču atbilstošs, jo, viņuprāt, lielās skaņu ierakstu kompānijas štancēja ierakstus kā mašīnas.

Ko tu saproti ar jēdzienu "industrial"?

0 0 atbildēt