local-stats-pixel fb-conv-api

Comedy Club2

63 14

Katrai nacionalitātei ir sava mentalitāte un katrai mentalitātei ir savs īpašais humors. Amerikā tik ļoti populārie stand-up comedian šovi, ir iekarojuši arī mūsu platuma grādus. Šoreiz nav runa par Latviju, bet par Krieviju, kur 2005.gadā tika izveidots krievu humora šovs Comedy Club. Skatītaji to var vērot sestdienās un svētdienās telekanālā TV6. Comedy club ir plaši pazīstami arī producēšanas lauciņā un kā dažādu citu humora šovu, piemēram, Naša Raša un Interni veidotāji un kā minēts žurnāla Forbes krievu izdevumā, Comedy Club2009.gadā ir darbojušies ar 8.3miljonu dolāru lieliem ienākumiem

Mākslinieki

Pašlaik Comedy Club pārstāv trīsdesmit septiņi mākslinieki, neskaitot visus pārējos cilvēkus, kuri ir iesaistīti dažādu blakus projektu organizēšanā – scenāristi, režisori, aktieri, producenti, operatori u.c. Jāatzīst, ka šis ir viens no pēdējo gadu veiksmīgākajiem projektiem ne tikai Krievijā, bet visā Austrumeiropā kopumā.

Veidotāji

Comedy club ir apvienība, kas specializējas dažādu humoršovu, filmu, seriālu un raidījumu producēšanā un veidošanā. Raidījums ar nemainīgi augstiem reitingiem vairākus gadus bija Krievijas telekanāla TNT reitingu tabulu virsotnē. Par to vien liecina fakts, ka 2010.gadā Comedy Club darbojās ar 136 miljonu ASV dolāru lielu apgrozījumu. Veidotāju pulks no pašiem pirmsākumiem ir saglabājies tik pat kā nemainīgs un kā paši komiķi atzīst, tad veiksmes formula ir unikāls formāts, oriģināls saturs un auditorijai nododamo projektu precizitāte laika ziņā.

Citi projekti

Comedy club kā producentu apvienība saviem atbalstītājiem piedāvā dažādus blakusprojektus, kuri saistīti ar komēdiju žanru – radio Comedy radio, skeču šovu Naša Raša, kurš ir guvis panākumus ne tikai Krievijā, bet ir ieguvis uzticamu skatītāju pulku arī šeit pat Latvijā. veidotāji ir strādājuši pie dažādiem kino un televīzijas projektiem, kā arī atvēruši pirmo Commedy caffe, turklāt piecu gadu laikā ir plāns atvērt aptuveni piecdesmit šādu kafejnīcu tīklu ar ieguldījumu, kas mērāms piecdesmit miljonos ASV dolāru. Krievijā ar lieliem panākumiem 2008.gadā tika piedāvāts arī Comedy TV telekanāls, kuru piedāvā vadošie Krievijas satelītu un kabeļoperatori.



63 14 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.patv.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Šis ir labs, bet diemžēl pēdējos gados ir uzradušies jauni Comedy club rezidenti, kurus pretīgi skatīties.

Bet viens ir nemainīgi labs palicis... Pavel Sņežok Voļa... Par to var vienmēr pasmieties. :D

10 0 atbildēt

usb zdes' zdes'vse ;ddd

0 0 atbildēt