local-stats-pixel fb-conv-api

Betmens pret Supermenu (filmas atsauksme)36

194 3

Tad beidzot ceturtdien man bija iespēja noskatīties ilgi gaidīto supervaroņu filmu - Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma. Domas man par šo filmu ir dažādas, tāpēc gribu ar tām padalīties. Šajā atsauksmē centīšos neiekļaut tos saucamos SPOILERUS, bet ja kaut kur sanāk, tad tas nebūs nekas īpašs attiecībā uz pašu filmu.

194 3 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

a kur prikols no tām betmena bruņām, ja viņam varētu vnk iešaut pa muti ?

7 0 atbildēt
Draugs tikko no kino atnāca un teica, ka slikta filma. Garums vispār neticams. Kad draugs rakstīja, ka vēl aizvien kino skatās filmu, neticēju un domāju, ka ar čomu aizgāja uz bāru alu dzert emotion
4 0 atbildēt

Tā rodas filmas, kad vairs nav ko rādīt. 

3 0 atbildēt
Oriģinālajā komiksā Betmens uzvar Supermenu. emotion
3 0 atbildēt

Labāk dedpūls.

2 0 atbildēt

Atmostaties vienreiz, kāda jēga ir kaut ko kritizēt, vai slavēt, izbaudi mākslas darbu un viss, zb visa šitā ažiotāža. Pats arī ceturtdien biju uz pirmizrādi, sēdēju konkrēti pa vidu( emotion ) Viss bija super, Kas jums pašiem nav noriebies ka gadā nu divas reizes toč rāda tikai MARVEL? Man tas tā ir apriebies. Ļoti ceru, ka DC turpinās laist jaunas filmas, konkurenti nenāks par ļaunu

1 0 atbildēt

Nanananana, BATMAN! Labprāt noskatīšos šo filmu emotion

1 0 atbildēt
Tik sahypots par to filmu biju līdz draugi visu nospoiloja
1 0 atbildēt

Labāka filma ever, man tā patika, tas mirklis kad parādījās WonderWoman bija tik episks!

Un pats sākums no man of steel vnk omg tie specifekti super!

Un Benu Afleku lūdzu forever uztaisat par DarkKnightu!

0 0 atbildēt

Atliek piebilst kad vienā ne mazums slavenākā filmā bija spoilers ar šis filmas plakātu teiksim. Kura vēstījums varētu būt diezgan baismīgs.

0 0 atbildēt
Kļūda: Alexander Luthor Jr. Dēla vārds
0 0 atbildēt
Izlasot jebkuru grāmatu, ekranizēta filma nestāv tuvumā, tas pats ar komiksiem.... nekad filmas nebūs 1 vs 1 ar komiksiem, ja lasi komiksus tik nopietni kā te tu raksti, tad visas filmas priekš tevis būs nulles no šīs sērijas... brīnums ne?
0 0 atbildēt

Drīz būs  jauna filma- Kaķūns  pret Wurry : Taisnigums par bērnu filmām! 

0 0 atbildēt

Man jau pašā sākumā filma neliekas loģiska, jo cīnās parasts cilvēks pret supervaroni  emotion Ja tu vēl pasaki, ka pa vidu daudz fuflo laists, tad paliek pavisam neinteresanti. Paldies par atstāstījumu emotion

2 2 atbildēt
Un tas nebija lex luthor, bet gan viņa dēls ar to pašu vārdu... filmu neklausījies? Pa lielam šī filma gatavo augsni Justice league kas ir konkurents šī brīža Avengers sērijām, protams.
0 1 atbildēt

Visumā piekrītu, pats ar biju uz pirmizrādi, vienīgais ko aizmirsi pieminēt ir filmas beigās supermens adeva kātus emotion 

1 2 atbildēt
Nu beidziet! Es tik reti rakstu komentārus,ka nevaru tagad nerakstītemotion Vaitad tā var?Betmens pret Supermenu! Absurds! Skaidrs ka supermens vinnētu jebkādā kategorijā...Betmenam tak nav superspēju! Jēziņ, kā vispār var salīdzināt kko tādu.. Ja nav ko filmēt tad nav! Īstais MARVEL komiks to nepieļautu. Manuprāt.
1 3 atbildēt

nevienu no šī tipa filmām man nav pieticis pacietības noskatīties. tik daudz bezjēdzības un klaji neloģiskuma nav panesamas.  Tori, kaipteiņi amerikas, skārda vīrs, peļu vīrs, zirnekļvīrs skaitās supervaroņi. bet piem. vientuļā māte, kura izaudzina viena pati mīlētus bēŗnus, vai ģimene, kura katru dienu rūpējās par sevi un bērniem nav supervaroņi? 

1 5 atbildēt