local-stats-pixel fb-conv-api

Atver acis15

45 4

Sveiki visiem! Šis ir mans pirmais raksts spokos, kurā es vēlos jums ieteikt dažas filmas, kuras būtu vērts noskatīties, lai paplašinātu savu skatu uz apkārtējo pasauli.

45 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

    "Noteikti pēc šī raksta izlasīšanas būs tādi, kas uzskatīs, ka man varbūt nav viss kārtībā, jo es ticu tam, kas atspoguļots šajās filmās, vienīgais, ko varu pateikt "Viss , kas šinīs filmās ir parādīts ir labi pamatots ar faktiem"

nu ok, šīs filmas vrb ir nedaudz faktiem bagātākas nekā Borats, bet arī es varu tev izmazgāt smadzenes par kādu tēmu, pieaicinot TIKAI speciālistus, kuri pārstāv vienu viedokli un nedodot iespēju izteikties šī viedokļa pretiniekiem. tas ir tas kas tiek darīts Zeitgeist filmās.

4 0 atbildēt

Zeitgeist filmās ir daudz patiesības par ekonomiku, bet tomēr viņi meiģina izskalot smadzenes runājot nepatiesumu par reliģijām. Tur viņi ir izdomājuši savus faktus kuri īstenībā nepastāv. 

5 3 atbildēt

Jevkura dokumentāla vai uz patiesiem notikumiem balstīta filma ir lieliska. Iesaku noskatīties filmu "Pianists".

1 0 atbildēt

Zeitgeist ir loti iespaidojosha filma, bezrakstura, viegli iespaidojamiem cilvekiem neiesaku skatiities. Man nepatika. 

0 0 atbildēt

ir jau vēl čupām filmas, un inetā info ar kaudzēm., bet visur ir pasviesta tikai neliela daļiņa no kaukādas domas, idejas, teorijas, informācijas utt, varbūt ka liela daļa no tā ir safabricējums, bet viens ir skaidrs, oficiālā vēsture ir meli, masu mēdiji un valdības melo, reliģijas arī melo, mes dzīvojam vienos melos. Cilvēkam atliek izvēlēties skaistākos melus un dzīvot pēc tiem, vai arī izšķirot visu, no tā atlasīt to kas liekas visticamākais, un to pieņemt ka tuvāko patiesībai.

0 0 atbildēt

tu noteikti aizmirsi pievienot filmu "Sicret"

0 0 atbildēt

aij aij aij... ja negribat atvert acis, tad nemaz neskataties Zeitgeist, jo jūs to nesapratīsiet, par bībeli un reliģijas konkrēti noliedza ar faktiem, un tie nebija izdomāti, 2. Zeitgeist daļā skaidri un gaiši izklāstīts kā lielās kompānijas mūs ekonomiski drāž! Kā jau minēju, ja nespējat aizdomāties talāk tad nemaz nesakat runāt par Zeitgeist. 1 % pasaules iedzīvotāju pieder vairāk naudas nekā visiem parējiem 99% kopā, and you think that it's clean? ...

0 0 atbildēt

"Zeitgeist" Tiešām laba nebiju tikai dzirdējis ka jauna ir iznākusi būs jānoskatās un "Pirates of Silicon Valley" arī vajadzētu noskatīties.

0 1 atbildēt

lol lol lol Zeitgeist, lol lol rofl...

žēl, ka pusaudži tik viegli sagremo visādu sviestu. (pun intended)

0 3 atbildēt