local-stats-pixel fb-conv-api

Assasins Creed tiks ekranizēta!!!18

120 1

Visiem Assasins Creed spēles cienītājiem tagad būs iespēja spēli redzēt uz lielajiem ekrāniem. Es pats domāju cik tad ilgs laiks paies kad kāds ķersies klāt, nu tad tas beidzot ir noticis. Studija Sony Pictures uzņemsies šo uzdevumu.

Jau iepriekš Sony Pictures ieguldīja milzīgu darbu, lai populāro spēli Uncharted nogādātu uz lielajiem ekrāniem pats par neko tādu nezinu.Kā ziņo Variety, studija nonākusi pēdējā sarunu fāzē ar spēles veidotājiem Ubisoft, lai varētu ekranizēt spēli.

Datorspēles stāsts ir par puisi no nākotnes, kurš ir pēctecis senam un diženam slepkavu klanam. Spēles laikā notiek ceļojums pa viņa DNS atmiņām. Pirmajā spēlē darbība risinās Krusta karu periodā Tuvajos Austrumos, piedāvājot milzīgas un iespaidīgas izskata pilsētas. Galvenais spēles varonis, bēgot un cīnoties pret ļaundariem, izpilda dažādus trikus un veic dažādas akrobātikas paņēmienus, lai pēc iespējas ātrāk no tiem aizbēktu.

Spēles veidotāji Ubisoft izsteikuši noteikumu, ka viņi vēlas aktīvi iesaistīties filmas veidošanā, nevis vienkārši atdot tiesības uz datorspēles ekranizāciju, ļaujot vaļu filmas veidotāju fantāzijai.

Došu ziņu par režisoru un aktieriem.



120 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

o, super, specifekti un kaujas ainas buus iespaidiigas ^^

12 1 atbildēt

Noteikti iešu noskatīties...

6 1 atbildēt

Šī - viena no mīļākajām datorspēlēm, no kuras var mācīties, jā = daudz ko iegūt jēdzīgu t.i. zināšanu par tiem laikiem u.t.t. :)

3 0 atbildēt

Tas tiešām ir stāsts, ko ir vērts ekranizēt

3 1 atbildēt

This better be good.

1 0 atbildēt

vispar speles aprakstaa jau nevajadzeja rakstit tikai to ka tu vari no kada aizmukt. Atkausanaas iespejas ir vairak nekaa vajag, un ir ljoti daudz situacijas ka vienkarshi aizmukt nav iespejams.

Bet, protams shis ir tikai mans viedoklis, ir cilveki kas spelejot sho speli centisies vairak mukt nekaa cinities

1 0 atbildēt

Pats esmu izgajis spēles otro daļu un iesācis spēlēt trešo daļu brother hood. Pirmā daļa bija vienveidīga visas pilsētas atšķirās vispār minimāli , pēc tam otrā daļa bija jau spēlējama. Ja viņi pacentīsies tad filma būs ļoti skatāma un paliks ātri vien populāra , jo kā nekā kā saprotu taisīts pēc vecajiem vēstures notikumiem.

1 0 atbildēt

un tieši par šo es runaju šodien :D:D:D

0 0 atbildēt

Wow, gaidu ar nepacietību!

0 0 atbildēt

Interesanti, kas tad notika ar klusībā dibināto Ubisoft filmu studiju? 

0 0 atbildēt

Ceru, ka nebūs tā kā Prince Of Persia.!

1 1 atbildēt

cerams nebūs kā ar dragon ball z :D

1 1 atbildēt

Njaa atkal būs kārtējais briesmu gabals. Filma nezinu vai izdosies tik lieliska kā spēle :(

1 2 atbildēt

Es vispār neredzu jēgu čalim no nākotnes. Kāpēc vienkārši nevar sižetu taisīt, par to čali no slepkavu klana? Nebūtu lieka un bezjēdzīga pišanās.

0 2 atbildēt

Labi vien ir ka ubisoft izteica tadu noteikumu, uztaisis tadu gaabalu ka Persijas Princis, kura biju smagi vilies noskatoties filmu!

1 4 atbildēt

nee nu vispaar es ir akmenogle un man patiik akmen ogles un njaaa seksiig man buut 1 miljonaar dollar un es draazties bonij un klaids bethovgen film tralaalalalalala dziesmas skan un skan un es dziedu liidiz

0 6 atbildēt