local-stats-pixel fb-conv-api

Aktieri mūzikas klipos2

44 0

Zināms, ka daži savieno aktiera un mūziķa darbus, bet šeit būs daži video, kuros piedalās šķietami galīgi nemuzikāli vīri. Žēl, ka nevar salikt aprakstus tieši zem klipiem, nu bet ko padarīsi. Tātad sūrie "bojeviku" varoņi un citi tēli, kas tiek jums piedāvāti muzikālos klipos:

1) Arnolds Švarcenegers 1993.gadā AC\DC klipā „Big Gun” ne vien apmeklē grupas koncertu, bet arī pats kāpj uz skatuves un spēlē ģitāru.

2) Bobs Sinklērs dziesmas "Kiss my eyes" klipā iesaista Žan-Klodu van Dammi, kura kaislīgais tango ir patiesi nāvējošs. Aktieris ir parādījies arī daudzos citos mūzikas video - Body Count — «Body Count’s In The House»; The Smithereens — «Time Won’t Let Me»; MC Hammer feat. Deion Sanders — «Straight To My Feet»; Chage & Aska — «Something There»; Megadeth — «Crush ’Em».

3) Brūss Viliss Gorillaz klipā Stylo braukā ar sarkano ševrolē un šaudās pa mašīnu nozagušajiem grupas dalībniekiem. Katram top skaidrs, ka „cietajam riekstam” labāk ceļā nestāties.

4) Alans Rikmens jeb profesors Strups no Harija Potera sāgas ir apburošs grupas Texas klipā dziesmai „In Demand”. Sākums var šķist nesaistošs, bet Alana un Šarlīnes deja uzpildes stacijā ir vienkārši valdzinoša.

5) 1992. gadā Hjū Lorijs jau bija pazīstams britu aktieris un komiķis, tādēļ Annija Lenoksa uzaicināja viņu piedalīties video dziesmai «Walking On Broken Glass». Viktoriāņu laikmeta tēli viņam piestāv ne sliktāk par īgnā daktera Hausa lomu.











44 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nebiju ievērojusi ka Hauss ir Lenox'as dziesmā.. :D

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt