local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv pirms 3 gadiem35

397 5

Slikts rīts, laba diena, izcils vakars visiem jums, dzeltenās, ļumīgās, atsēdētās pakaļas īpašniekiem. emotion

Lai gan mana oficiālā 3 gadu dzimumdiena, kopš es oficiāli un neanonīmi lokos pa spokiem, ir oficiāli pagājusi, oficiāli es vēlos jums oficiāli pastāstīt, kāda ta` te bija oficiālā flora un fauna pirms tiem trim oficiālajiem gadiem (bez vārda ''oficiāli'' visos locījumos teikums arī būs tīri feins un švītīgs, tāpat, kā tavs dators bez pogas ''delete history'').

p.s. 69% procenti no jums noteikti sāka meklēt to maģisko pogu, ar kuras palīdzību vienā spiedienā var atbrīvoties no neķītrās vēstures un netīrās sirdsapziņas. Pārējie, respektīvi, 21% no jums, jau iepriekš zināja, ka tādas pogas nav, bet vēl 4% padomāja, ka matemātikā man vizuļoja nesekmīga balle. 53% nezina, par ko ir runa šeit, jo aizjoņoja jau tālāk pie bildēm ar aprakstu vai arī nepamanīja matemātiskā aprēķina kļūdu, bet 30% ieblieza jau mīnusu. xxx% pamanīja šajā penterī kaut ko perversu. galu galā, tādas pogas nav.

emotion

397 5 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

un tu vēl aizvien gribētu 10 sīkāļu portālu spoki.lv kur plusi ir tikai 150 max.. ? well guess what- jacky negribētu ;D

29 0 atbildēt

Gadu atpakaļ vēl bij ok, bija ko lasīt un vērtēt. Tagad: orgiem  pluss, komiksiem automātiski mīnuss un pārējos sašķiro, kurš patīk un kurš nē xD

20 0 atbildēt

Kad es te sāku spokoties (gandrīz 4 gadus atpakaļ), tad lielākā daļa šeit bija kopētu bilžu raksti un tādu oriģinālrakstu vispār gandrīz nebija...

13 0 atbildēt

Par kādu vērtēšanas objektivitāti var vispār runāt, ja zem komiksiem ir pilns ar komentiem "baigi maz, bet pluss tāpat", "visi redzēti, bet pluss tāpat" utt., bet rakstam, kura tapšanā ielikta visa diena ja ne vairāk un kurā it viss ir pārdomāts, mīnusa pamatojums ir "ir vēls bet tā ir tāda kā pēcpusdienas lasāmviela" vai "titulbilde maldinoša", vai "man it tikai 11 gadu, nahuj tam mani būtu jāinteresē", vai "es visu tā pa lielam jau zināju"..

11 0 atbildēt

Žēl, bet man spoki ir sirdī tikai pēdējo gadu, kad no otrā līmeņa uzkāpu līdz visuvarenajam.. Agrāk biju piereģistrējies, bet reti kad iegāju un tagad.. Es mīnusu automātiski lieku jebkuram komiksu rakstam, kuru redzu.. tas pats ar attēlu galerijām "Tev obligāti ir jāredz", bet tiešām, pat ja spoks nepatīk, oriģinālrakstus novērtēju ar plusu (nu gan es tagad diršu) :D

9 0 atbildēt

6% pazuduši! :zveiga: Tā kā es pirms 3 gadiem nezināju ko var atrast spoki.lv, tad man nav viedokļa.

8 0 atbildēt

dabūji plusu, jo man tak ar plusmīnus 3 gadi, bet nu nestāsti, ka pirms 3 gadiem raksti un komenti bija saturīgāki kā tagad - procentuāli viss visticamāk ir palicis tajā pašā līmenī :) vnk palielinājies rakstu skaits kopumā. pirms trim gadiem visus dienas jaunākos rakstus varēja izskatīt uzspiežot uz 5. lapas. tagad man pat bail skatīties, cik tālu būtu jāmeklē pirmais šodienas raksts, ja vakarā apsēstos pārskatīt raksteļus :) 

tā vnk šķiet, ka zāle ir zaļāka kādreiz, bet reāli - nekas īpaši nav mainījies, ja vien neskaita apmeklētāju un rakstu pieplūdumu, kas gan jāsaka, nedaudz sabojāja komūnisko gaisotni, kad visi visus zināja :) 

8 0 atbildēt

Velns nav tik melns kā to mālē- vnk vairāk nākas filtrēt :)

8 0 atbildēt

Nav jau tik traki =] ... Ir vēl trakāk =[

5 0 atbildēt

Spokos sēžu jau sazin cik ilgi. Atceros tos laikus, kad varēja anonīmi komentēt, jo man negribējās reģistrēties. Bet galu galā esmu šeit, jo sapratu, ka ir dažādi pokemoni šajā vidē, kas mēdz nokaitināt un kuriem vienkārši ir jāieskaidro kas ir kā šajā pasaulē. Pie reizes arī sapratu, ka spoku lietošana ir ērtāka ar reģistrāciju. Bet, jāpiekrīt raksta autoram (starp citu, es arī nepamanīju kļūdu matemātikā :D ), ka rakstu līmenis un saturs ir krities. Cilvēku intelekts ir sarucis tuvu minimumam, jo tagad cilvēki te ieiet palasīt komiksus, smieklīgas bildītes un tamlīdzīgi, kā rezultātā arī saturīgi raksti parādās reti. Diemžēl jāatzīst, ka šādi ejot, šī vieta būs tik pat degradēta kā 9gag un citas tamlīdzīgas vietnes. Žēl, ļoti. Bet...par laimi rakstu filtrs var kaut cik samazināt pūles šķirot saturu.

5 0 atbildēt

Tas tak loģiski ka tagad + ir vairāk par 150! tak portala lietotaju skaits ir ļoti pieaudzis pa 3 gadiem 

4 0 atbildēt

Taču par tiem rakstiem ar 561239 kļūdām gan atļaušos nepiekrist. Protams, stulbi ir piesieties par vienu nepareizi uzrakstītu tualeti vai sīkām drukas kļūdam 700 vārdu oriģinālrakstā, bet taads raksts,kuru lasot,man acis jaamezghji un kuru rakstot,autoprs vispar nav domajis,ka tas teksts biegaas iskatisies, no manis plusus nesaņems nekad.

4 0 atbildēt

Vai kāds vēl atcerās to laiku, kad lielākais rakstu licējs spokos bija Jacky. Katru dienu n-tie raksti, bez izņēmuma...

3 0 atbildēt

Vēl 2010. gadā šeit bija tikai labākie raksti.emotion , tagad ik pa laikam parādas špikojumi.

3 0 atbildēt

Vienkārši ir palicis krietni vairāk lietotāju, tas arī viss... Ja agrāk uz 1 labu rakstu bija 3 sūdīgi, tad tagad ir 100 labi raksti uz milijons daudz sūdīgiem rakstiem, tāpēc arī liekas, ka līmenis ir krities, jo iespēja starp rakstiem atrast to kvalitatīvo rakstu ir 100:miljons... Kur tik skaties tur komikss, bet dienā iepludina spokos tik daudz rakstus, ka visus apskatīties, lai atrastu ko tiešām lasāmu, ir bezmazvai nereāli.

3 0 atbildēt

Tik skaista meitene sēž viena ? WTF ?

3 0 atbildēt
Es aizvien biežāk redzu, ka vecie senseji (kuru skaitā arī es) sāk ritīgi cepties..un tas ir labi..jo varbūt spoki.lv sāks beidzot izskristalizēties..tas nav normāli kas te notiek tagad..es jau to nesaku 1.reizi.. Es pat nezinu kas jādara..jātaisa veco spoku sekta kuriem ir liela teikšana, stingrāk jāturas pie noteikumiem (un tie kas atbildīgi arī pieskata, lai viss noriss pa stabulei). vai kkādā papildus veidā jāstimulē cilvēki..piem. raxts ar 2000+ vardiem un 20 bildēm jau stokā nāk ar 1000plusiem..nu tās ir tikai idejas.un gan jau viņu mums ir daudz..bet...kkas ir jadara..jo man arī sāk šitais sviests besīt un pēdējā laikā labāk pasēžu citā lapā nekā spokos..skumji..bet tā ir patiesība...
2 0 atbildēt

Nepiekrītu otrajam punktam. Pirms 3 gadiem prcentuālā ziņā, manuprāt, bija tieši vairāk kopēto rakstu.

1 0 atbildēt

Šis rakst bija lasāms emotion

2 1 atbildēt

emotion 

2 1 atbildēt