local-stats-pixel fb-conv-api

smiekligi un inetresanti testi8

te ir daži interesanti testi un blakus manas atbildes.cerams tas jums uzlabos garastāvokli vēl vairāk!

1.http://www.home.lv/jayart/zsv.html

Mans iznākums:

Vēstule Ziemssvētku vecītim

Sveicināts mīļo, Ziemssvētku vecīt!
Mans vārds ir Kristine. Man ir tikai 12 gadiņi! Ne daudz ne maz, bet es ticu un ceru, ka Tu eksistē un pašlaik lasi manējo vēstuli.
Mana mamma ir ļoti barga tante. Viņa man neatļauj rakstīt vēstuli Tev, un tāpēc es sēžu uz ielas un rakstu šo vēstuli. Mamma izlaiž mani pastaigāties tikai līdz pulksten 23:00. Kad es viņu neklausu, tad viņa parasti sviež man ar ar datoru un bieži trāpa taisni pa par galvu =( Reiz man nervi neizturēja un es viņai pateicu: čau un atā!!
Manējais tētis ir veterinārārsts, atnākot no darba ar sliktu garastāvokli, viņš uz mani kliedz: maita!!! Un liek man remontēt viņa stiklu. Bet es nemāku nenieka remontēt, un tāpēc man sanāk kakas. Tad viņš dusmojas vēl vairāk, un aizliedz man ar draugiem spēlēt paslēpes. Vēl tētis izdomāja man iesauku, un tagad sauc mani nevis Kristine, bet gan par par kriksi! Sākumā tas likās forši, bet vēlāk totāli pieriebās.
Visā visumā, Ziemassvētku vecīt, ja Tu nēsi stulbenis, tad Tu sapratīsi cik man ir padzēries. Dārgo Ziemassvētku, vecīt - pūkainais suns Tu tāds! Paņem mani pie sevis vai arī atsūti man ar datoru. Vēl izdari tā, lai tuvinieki mani mīlētu un biežāk dotu naudu saldumiem. Mīļo ,Ziemassvētku vecīt, Tu esi mans pēdējais glābiņš. Ceru ka Ziemassvētkos, zem eglītes es atradīšu plazmas tv. Ziemassvētku vecīt, saproti cik man ir padzēries. Ja Tu neizlasīsi šo vēstuli, vai arī tā nenonāks līdz galamērķim, tad es nositišos.
Atceraties ka es ticu Tev stulbenis!
Ziemassvētku vecītim! Kristine.

2.http://www.home.lv/jayart/stasts.htm

Mans iznākums:

Stāsts par Jāni
Viņš vairs nemēģināja aiziet bet iekāpa laivā un iegrūda to ūdenī. Debesis tagad bija svelmaini skaistas- kā toreiz. Laiva lēnītiņām attālinājās no datora. Amanda nekad nebija juties tik labi un apmierināts ar visu. Patiesībā bija jauki, ka nekā nevajadzēja teikt un nekā paskaidrot ne sev pašam, ne kādam citam. Varēja tikai atnest un lūkoties uz apvārsni un dzirdēt kā zem laivas guldz viļņi. Cilvēki ciena tādu, kas nemēdz paēst. Viņi domā, ka tāds cilvēks aplam daudz rakstiit un viņa dzīve ir briesmīgi gudra. Amanda cītīgi blenza jūrā, kur uz mēness celiņa iezīmējās neliels, melns galds.
(Pēc Tuves Jansones stāsta _Balto zalkšu noslēpums_ motīviem)

3.http://www.flashspeles.lv/speles/daina_autoskola

Mans iznākums:

19 no 35 pareizi un eksāmens nokārtots

un te ir jaunais ->http://www.pavisamnenopietni.lv/?p=361

30 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Stāsts par Šleseru Viņš vairs nemēģināja dzert bet iekāpa laivā un iegrūda to ūdenī. Debesis tagad bija svelmaini skaistas- kā toreiz. Laiva lēnītiņām attālinājās no saules. ŠLESERS nekad nebija juties tik labi un apmierināts ar visu. Patiesībā bija jauki, ka nekā nevajadzēja teikt un nekā paskaidrot ne sev pašam, ne kādam citam. Varēja tikai mirt un lūkoties uz apvārsni un dzirdēt kā zem laivas guldz viļņi. Cilvēki ciena tādu, kas nemēdz ārdīties. Viņi domā, ka tāds cilvēks aplam daudz dzer un viņa dzīve ir briesmīgi neparedzama. ŠLESERS cītīgi blenza jūrā, kur uz mēness celiņa iezīmējās neliels, melns kaukulators.
1 0 atbildēt

Tev ir 12?

0 0 atbildēt

godīgi saku.. kaut kāds murgs.. neko nesapratu.. ;D

0 0 atbildēt

wtf?

0 0 atbildēt

Kas pie velna...?

0 0 atbildēt