local-stats-pixel fb-conv-api

kā ar dunci mugurā2

32 1

Lūk,kā,mīļie, jāatriebjas :D

21 gadus vecajam vīrietim izvirzīta apsūdzība par miesas bojājumu nodarīšanu divos punktos - par neizdzēšamas atzīmes izdarīšanu un cietušā iedunkāšanu.
Kā pavēstīja detektīvs Pols Malkolms, cietušais apciemoja apsūdzēto viņa mājās un kādā brīdī saruna ievirzījās par tetovējumiem. "Cietušais sākumā nebija ieinteresēts, taču vēlāk viņš pārdomāja un teica, ka gribējis tetovējumu ar iņ un jaņ simboliem un pūķiem," Malkolma vārdus citē vietējais laikraksts. "Puisis sāka tetovēt, un blakus viņam stāvējis vēl viens, kas teicis: "Vecīt, tas izskatās tiešām labi.""
Kad cietušais devās prom, viņš tika arī iekaustīts.
Pārrodoties mājās, cietušais parādīja jauniegūto tetovējumu sievietei, ar ko viņš dzīvo kopā, kas pēc zīmējuma aplūkošanas atzina, ka diez vai tas ir tāds tetovējums, kādu viņš gribējis. Pēc Malkolma vārdiem, uz cietušā muguras tika uztetovēts ne tikai penis, bet arī kāds komentārs par viņa seksualitāti, turklāt ar pareizrakstības kļūdām.
Apsūdzētajam būs jāstājas tiesas priekšā arī par sabiedrības drošības pārkāpumu, jo viņš nav profesionāls tetovējumu mākslinieks, piebilda policijas pārstāvji.

32 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.kasjauns.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Dumiķi. Visi, kas piedalījās stāstā

3 0 atbildēt

I retarded owl, I kill myself now. I LOL'D.

1 0 atbildēt