local-stats-pixel fb-conv-api

Vienkārši ģeniāli :D10

45 4

Vai jūs zināt tādu amerikāņu raidījumu Iebiedēšanas taktika, ko rāda pa televīziju? Dažreiz, kad nav nekā prātīga ko darīt, es viņu skatos. Nu labi, labi - patiesībā es viņu skatos katru nedēļu un cenšos neizlaist nevienu reizi. Tad nu vakar pēc kārtējās sērijas noskatīšanās izdomājām abi ar čomu Artūru uztaisīt prikolu un pabiedēt manu kaimiņu Ēriku.

Ērikam ir liels suns, kurš lielāko daļu laika pavada, guļot pagalma vidū. Viņu izvēlējāmies par galveno varoni šajā pasākumā. Es ledusskapī sameklēju kečupu un cūku zarnas, kamēr Artūrs pārģērbās par vampīru - iebāza savu seju miltu bļodā un pārlika pār pleciem melnu palagu. Vispār izskatījās ļoti ticami. Aizlavījāmies uz kaimiņa sētu un atradām gulošo suni. Ēriks bija istabā un skatījās televizoru. Uzlējām sunim uz vēdera kečupu un uzlikām zarnas tā, lai izskatās, ka viņam uzšķērsts vēders. Artūrs notupās uz ceļiem blakus sunim un sāka "mieloties" (īstenībā viņš tikai tēloja, jo pirms pusstundas jau bija paēdis). Es tikmēr noslēpos krūmos. Tagad tikai atlika izvilināt Ēriku laukā no mājas. Atradu zemē akmentiņu un metu kaimiņa istabas loga virzienā. Nebiju gaidījis, ka stikli ar skaļu troksni izbirs no loga rāmjiem, bet vajadzīgais bija panākts - Ērika uzmanība piesaistīta. Kaimiņš iznāca no mājas ar alus pudeli rokā. Tumsā īsti nevarēju saprast, vai viņš izskatās pārsteigts vai dusmīgs, vai abi kopā. Ar nepacietību gaidīju, kad viņš beidzot ieraudzīs Artūru un nobīsies...

Šodien, pārdomājot vakar notikušo, varu pateikt, ka man jums ir vairākas labas ziņas un viena slikta. Pirmā labā ziņa ir tā, ka es naktīs varu gulēt mierīgi - man kaimiņos dzīvo cilvēks, kurš pat dzērumā perfekti pārzina cīņas mākslas un prot aizsargāt sevi un tuvākos. Jums vajadzēja redzēt viņa veiklās, bet precīzās roku un kāju kustības.

Otrā labā ziņa ir tā, ka, pēc ārsta vārdiem, Artūra žoklis, visticamāk, sadzīs pats, un nebūs vajadzīgs tajā likt skrūves, lai saturētu kopā kaulu fragmentus. Arī lauztās ribas nav radījušas dzīvībai bīstamas traumas. Tā ka pēc pāris nedēļām varam gaidīt, ka Artūru izrakstīs.

Treškārt, Ēriks beidzot tiks pie jauna suņa, kurš varbūt māju sargās labāk. Vakar, pabeidzis apstrādāt Artūru, kaimiņš paņēma cirvi un izbeidza sava suņa ciešanas, kurš, starp citu, ne mirkli nebija izkritis no savas upura lomas. Vienu brīdi man likās, ka vajadzētu Ērikam pateikt, ka suns tikai tēlo, bet man tas krancis nekad tā īsti nav paticis, tāpēc paliku krūmos un neiejaucos.

Diemžēl, ir arī viena slikta ziņa. Vakardienas izrāde norisinājās tik ātri, ka tikai vēlāk, kad palīdzēju Ērikam aprakt suni, sapratu, ka biju piemirsis ieslēgt kameru. Tādēļ video šoreiz nebūs, piedodiet. Toties man radās jauna ideja, kā nobiedēt kaimiņa brāli Mareku. Kad Artūrs iznāks no slimnīcas, pārģērbsim viņu par sniega cilvēku un pārsteigsim Mareku, kamēr viņš mežā medī mežacūkas. Te gan viss būs pilnīgi droši. Nespēju iedomāties, kas varētu noiet greizi.

45 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Raidījums labs un teksts arī norm :DD

2 0 atbildēt

Kad Artūrs iznāks no slimnīcas, pārģērbsim viņu par sniega cilvēku un pārsteigsim Mareku, kamēr viņš mežā medī mežacūkas. Te gan viss būs pilnīgi droši. Nespēju iedomāties, kas varētu noiet greizi.

ja,es ari nevaru iedomaaties xD

2 0 atbildēt

labi pastrādāji :D

1 0 atbildēt

da feiks tas viss

1 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Nabaga suns emotion cerams ka Mareks sašaus Artūru, jo viņa dēļ nomira suns :(

1 0 atbildēt

Jūū! Tas ir viens no labājajiem raidījumiem :D

1 1 atbildēt

FAKE xD

0 0 atbildēt

"...kad palīdzēju Ērikam aprakt suni, sapratu, ka biju piemirsis ieslēgt kameru. Tādēļ video šoreiz nebūs, piedodiet."

Tas ir labaakais, kas vareeja notikt... shito visu sviestu veel filmeet?:P

0 0 atbildēt

lasot vnk lidz asarām :D 

0 0 atbildēt

atbildot uz marchello95 komentāru " Nabaga suns  cerams ka Mareks sašaus Art... " Cerēsim! :(

0 0 atbildēt